PREPORUČUJEMO: Seks u vodi na 4 načina!

Ukoliko volite da stvari budu vlažne i skliske, smesta se evakuišite iz spavaće sobe i pohitajte do kupatila ili bazena, a čim malo otopli ne propustite da „overite“ i plažu

  • 4

Pre nego što isprobate neke od sledećih varijanti, znajte da voda, nažalost, ima moć da spira prirodnu žensku vlažnost, što za mnoge dame može predstavljati veliku neprijatnost. Stoga, uvek imajte pri ruci lubrikant koji nije rastvorljiv u vodi i akcija može da počne.

Pod tušem

Kad vam na pamet padnu prljave misli, nema ničeg bolje od dobrog ribanja. Izazovite salve njenih uzdaha dok vam se joj se niz leđa, pa sve niže, slivaju mlazevi tople vode. Naravno, kako ne bi došlo do neželjenih posledica, uvek pazite da imate za šta da se pridržavate.

U kadi

Nije baš uvek poenta u čistom seksu. Ponekad i golišavo potapanje u kadu prepunu pene, uz mnogo trljanja i masaže osetljivih tačaka može dovesti do neslućenog užitka. Isprobavajte različite poze. Za najbolji učinak preporučujemo da se ona izvije unazad prebacivši noge preko vaših ramena.

U bazenu

Dok ste na bazenu (naravno, ne javnom), isprobajte felacio. Takođe, nemojte propustiti priliku da zadovoljite čula svoje drage na stepenicama dok vam je polovina tela pod vodom.

Sami, na plaži...


Iako zasigurno ne želite da solju i peskom uradite piling najosetljivijih delova svoga tela, igrarije u plićaku uz talasanje reke ili huk mora za svaku ženu predstavljaju predigru iz snova. Posle ćete se već snaći da u nekom skrivenom budžaku nedaleko od plaže stvari privedete kraju. Ovo sve dolazi u obzir samo ukoliko ste stoprocentno sigurni da u blizini nema drugih zalutalih turista.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rakonje

    1. mart 2012 | 12:05

    http://t.co/3lhvvSyp http://t.co/YhGjkf1R

  • azakic

    1. mart 2012 | 09:43

    RT @telegrafrs: PREPORUČUJEMO: Seks u vodi na 4 načina! http://t.co/PRUbpy1k

  • gorankaric

    1. mart 2012 | 09:39

    RT @telegrafrs: PREPORUČUJEMO: Seks u vodi na 4 načina! http://t.co/PRUbpy1k

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA