PODIŽE GUZU: Brushalter za seksi zadnjicu (FOTO)

Pre ili kasnije, svaka žena suoči se s neminovim posledicama gravitacije, posebno kad su mišići zadnjice u pitanju. Sada za to postoji rešenje!

  • 1

Obukli biste svoju omiljenu večernju haljinu, ali ste se u poslednje vreme ugojili i zapustili, pa vaša guza u uskoj odeći ne izgleda onako jedro kao pre? Zamislite da možete da imate savršeno oblikovanu zadnjicu, i to bez napornih vežbi i velikog truda.

Sada je to moguće, jer je izmišljen “guz-brus”, moćni donji veš u kojem svaka guza izgleda zanosno i seksi. Zapravo, u pitanju su gaćice koje - baš kao što brushalter oblikuje, podiže i učvršćuje grudi – to isto radi s mišićima zadnjeg dela leđa.

Kako tvrde proizvođači iz Spanx kompanije, “Trust Your Thinstincts Booty Bra” su gaćice koje istovremeno utežu stomak, prikrivaju neželjene viškove s kukova, a zahvaljujući specijalnim mikrofiber vlaknima, guzu podižu i oblikuju do perfekcije. Jedan “guz-brus” košta oko 5.000 dinara, postoji u svim veličinama i proizvodi se u crnoj i boji kože.

(Telegraf.rs / Spanx)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pepa prase

    24. februar 2014 | 00:54

    Dobro pakovanje prodaje robu. A posle razocarenje,kao kad bi iz omota ''milka'' cokolade izasla ''simka''

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA