Osnivač CNN Ted Tarner u vezi sa četiri devojke istovremeno!

Sedamdesettrogodišnji multimilijarder Ted Tarner otkrio je da se trenutno nalazi u romantičnom odnosu sa četiri devojke i da sa svakom od njih provodi po jednu nedelju u mesecu

  • 0

Nakon što se 2001. godine razveo od svoje treće supruge, oskarovke Džejn Fonde, medijski mogul Robert Edvard Ted Tarner III svoj emocionalni život uspeo je da nastavi komplikovanim ljubavnim angažmanom sa čitavim kvartetom žena.

Vlasnik 28 imanja, za koja sva može da tvrdi da predstavljaju njegov dom, otkrio je za Holivud Riporter kako se trudi da se čvrsto drži nepisanog pravila da za svaku od devojaka izdvoji po jednu sedmicu mesečno. Jedina dama čije ime je Ted Tarner želeo da otkrije jeste spisateljica Elizabet Djuberi, s kojom vreme provodi kada prebiva u Njujorku.

Njen bivši suprug, dobitnik Pulicerove nagrade Robert Olen Batler, odmah nakon njihovog razvoda u julu 2007. godine poslao je i-mejl svojim prijateljima u kojem je otkrio da se Elizabet spetljala sa Tarnerom.

- Ona nikada neće biti Tedova jedina cura. Tarner se jasno i glasno izjašnjava da nije monogaman. Međutim, iako je u vezi sa više devojaka u isto vreme, njih nikada nije preveliki broj i nijednu od njih on ne tretira olako – napisao je u pismu Batler.

Na pitanje da li su preostale tri devojke srećne što moraju da ga dele, Tarner je odgovorio da se one ne bune previše. Slavni bogataš, poznat i po svojim dobročinstvima, sa Džejn se čuje najmanje jednom nedeljno, a njegovi prijatelji tvrde kako je on još uvek jako zaljubljen u nju i da je nikada nije do kraja preboleo.

- Džejn mi je rekla: Slušaj, ja hoću da imam dve kuće. Zimski dom i letnji dom. Nije mi potrebno deset!. Takođe, nije mogla da se navikne ni na stalna putovanja. Zaista, takve stvari mnogo teže padaju ženama nego nama muškarcima. No, šta je trebalo ja da uradim, da sedim i plačem? Šest meseci sam tako proveo, a nakon tog vremena shvatio sam da moram da idem dalje - ispričao je Tarner.


Neko vreme se šuškalo da je magnat u tom periodu ozbiljno razmatrao suicidalne ideje koje su mu prolazile kroz glavu.

- Da, u prošlosti sam razmišljao o tome da se ubijem, ali sam na kraju ipak odlučio da neću. Nisam skoro - otkrio je Tarner, koji se u poslednje vreme intenzivno bavi očuvanjem životne sredine, pa tako sada u svom posedu ima 50 hiljada bizona, a u poslednjih pet godina sebi ništa nije kupio u nekoj prodavnici.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA