5 tipova žena koje muškarci ne mogu da podnesu

Iako mnogi muškarci, kada je u pitanju lepši pol, baš i nisu u situaciji da sebi mogu da priušte da budu nešto posebno izbriljivi, ipak postoje žene koje će svi odreda zaobići u širokom luku. Potrudite se da nikad ne postanete neka od njih...

  • 3

Rospija

Ma kako dobro izgledale, ženskim osobama koje stalno nešto zanovetaju, gunđaju, ponižavaju i neprestano svemu i svakom nalaze zamerku nikada neće uspeti da privuku nekog muškarca na duže staze. Podrazumeva se da svi mi imamo razloga za kukanje, ali jedna stvar je požaliti se s vremena na vreme, dok je sasvim druga džangrizati 24 sata dnevno 7 dana u nedelji. Muškarci jednostavno ne mogu da shvate ovakav tip kučki i jedino što imaju da im poruče jeste da ili nešto pod hitno preduzmu po pitanju onoga što ih muči, ili da prestanu da kukaju.

Opsednuta težinom

Rečenice tipa Ne, dragi. Ne smem da pijem pivo. U njemu ima preko 150 kalorija. Ili Opet sam nabacila dve kile. Moraću u teretanu svaki dan čine devojku hodajućom nevoljom. Muškarac u ovoj situaciji nikad ne zna šta se od njega očekuje da kaže. Dilema je da li bi valjalo da joj prizna da je primetio taj neznatni višak kilograma ili da ga, ukoliko se napravi blesav, ona napadne kako laže. Takođe, oni nemaju nerava da svaki put kad zagrizu sočan odrezak moraju da otrpe sesiju griže savesti zbog suznih pogleda njihove izgladnele drage.

Niski udarci na račun njegovih roditelja

Istina je da su samo retki ljudi blagosloveni time da uspeju da pronađu partnera koji ima fenomenalne roditelje. Ukoliko neka žena nije te sreće, to ne podrazumeva da bi neprekidno trebalo da ogovara svog svekra i svekrvu. Kakvi god da su, oni su njegovi roditelji i tačka.

Radoholičarka

Ukoliko neka dama non stop brblja o prezentacijama koje mora da pripremi za svog šefa, rokovima, kolegama, šefu kadrovske i problemima sa domarom u firmi, to znači da ona nema drugih tema za razgovor. On želi sve da sazna o devojčinim interesovanjima, njenim pogledima na svet, ali i njega samog, a ne da bude sa nekom koja se sve vreme skriva iza svog posla. Ako žele da nađu muškarca, takve žene moraju prvo da nauče da žive svoj život.

Teta "Saveta"

Postoje žene koje neprestano osećaju potrebu da izigravaju savetodavno telo. Svima koje poznaju nalaze se u nevolji, slušaju o njihovim nevoljama i predlažući određena rešenja pomažu im da razreše svoje probleme. Toliko su opsednute ovim svojim hobijem, da takav zaštitnički pristup zauzimaju i prema svom muškarcu. No, niko ne želi da ide u krevet sa svojom majkom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla bla

    2. mart 2012 | 22:06

    E ja sam teta "Saveta" prvo razmislim pa onda 'razvucem" moju teoriju dobra 2 sata ...na kraju malkico 'udavim" ali sta cu kad volim da mislim a ne da potvrdno klimam glavom i glumim saosecajnost...moram da pomognem ...ili bar pokusam konkretnim savetima :)

  • jjacajj

    1. mart 2012 | 17:53

    xaxaxxaxa yes, nisam ni u jednoj od 5 grupa :)))))

  • Jay

    23. mart 2012 | 12:47

    Ne znam za ono pisajući , da li si ilmsila na pišući ili na nešto malo intimnije? E, sad, sigurno si pomogla i pomoći ćeš budućim mamicama. Ja ne bih više radjala, mada ko zna tako da ću se zadržati na ovom blogu! Pozdravčić, nešto sam za*ebantski raspoložena, ne ljutiš se valjda?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA