Tri dobra razloga za vezu sa starijim muškarcem

Iako je zabavljanje sa mlađim muškarcima sve popularnije među ženama, nekoliko je razloga zbog kojih bi trebalo da budete u vezi sa starijim frajerom

  • 15

Verovatno ste do sada čuli za kuguarke - žene koje uživaju u društvu mlađih muškaraca i kojima imponuje izlaženje sa "piletinom". Međutim, u prirodi muško-ženskih odnosa je da frajeri prosto treba da budu stariji od žena, jer je na njima da budu oslonac, podrška i da uvek i u svakoj situaciji imaju rešenje ili izlaz.

A to sigurno ne možete da očekujete od nekog ko ima manje iskustva od vas. Pa ukoliko pored sebe želite mudru i zrelu glavu, potražite ozbiljnog frajera.

Evo još nekoliko razloga zbog kojih bi to trebali da uradite.

ZATO ŠTO ZNA ŠTA ŽELI

Životno iskustvo, osim šarma i elokventnosti, sa sobom donosi i ljubavnu zrelost. Muškarac koji je proživeo puno uspona i padova u ljubavi jako dobro zna šta želi od svoje partnerke.

Ako se zaljubi, učiniće sve kako bi sa vama proveo ostatak svog života. Kada iskusan muškarac odluči da se veže, prioritet mu postajete vi, a ne posao, prijatelji i zabava.

ZATO ŠTO VAS RAZUME

Životno iskustvo sa sobom donosi razumevanje i toleranciju. Muškarac koji je upoznao gomilu različitih žena mnogo bolje razume njihovo razmišljanje, želje i potrebe.


Upravo zbog toga, ako će vas neko razumeti kada ste nervozni, tužni ili kada vam je jednostavno potrebno vreme samo za sebe, onda će to biti izgrađeni muškarac koji je prošao sito i rešeto.

ZATO ŠTO ĆETE ŠVAŠTA NAUČITI

Muškarac koji iza sebe ima životnu priču obogaćenu poslovnim izazovima, putovanjima, hobijima i znanjem ima i bogato životno iskustvo koje će, ako je zaljubljen, rado preneti i na svoju partnerku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    5. mart 2014 | 14:42

    Sve je to super i tacno, samo još da ne 'zanemocaju' kad je najpotrebnije! To jest kad je žena u 40tim, libido joj je na vrhuncu, a oni veseljaci piju 'prostamol' i ne smiju da se seksaju da ih ne strefi srcka! I do seksa im nije jer ih muci prostata, pritisak, visak kilograma, manjak kose i testosterona, i to sve nose kasne 50-te i 60- te. I ona onda napaljena lezi pored 'iskusnog' muškarca koji hrce i pusta čelo i stomak da rastu. I zamislja nekog misicavog drvosjecu od 25. Istina živa.

  • Zato sto mi se moze

    5. mart 2014 | 14:24

    Piletina se lepi za prste..

  • Dijego

    5. mart 2014 | 14:18

    A neki savet za vezu sa molo starijom zenskom, recimo 7 godina ne vise( toliko ima moja profesorka srpskog).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA