Žene sve češće postaju lezbejke nakon tridesete godine

U poslednjih deset godina, prema poslednjim istraživanjima, žene se sve kasnije odlučuju na lezbejska iskustva i to nakon što se udaju, rode decu i razvedu

  • 14

Seksualna eksperimentisanja su kod žena ranije bila rezervisana za dvadesete godine, period studiranja, otkrivanja i spoznavanja sebe. Međutim, u poslednjih deset godina stvari su se u velikoj meri promenile, pa se dame na lezbejska iskustva odlučuju sve kasnije.

Naime, sve je veći broj žena koje se najpre udaju, rode decu, razvedu, a tek nakon toga donose odluku da "pređu u drugi tabor".

Prema rečima stručnjaka, do ovakve pojave najčešće dovodi razočaranje u muškarce, nakon čega pripadnice nežnijeg pola dolaze do zaključka da im isti pol više odgovara jer ih bolje razumeju, a samim time i pružaju veću podršku.

Član jedne lezbejske i gej fondacije, Sijan Lambert, tvrdi da ono što je nekome privlačno sa 25, ne mora da mu nužno bude privačno i sa 35 godina. Prema njegovim rečima, žene se u tridesetim godinama oslobađaju pritiska okoline po pitanju udaje, dece i porodice, zbog čega često i dolazi do ovako krupnih promena.

Šta vi mislite? Da li neko preko noći može da promeni svoju seksulnu orijentaciju?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja sam joj maska

    6. mart 2014 | 14:55

    Izrodila mi troje dece, a onda se zaljubila u svoju koleginicu i ostavila me... Jebem ti život!!!

  • maja

    6. mart 2014 | 23:41

    Imam 23 godine. Zene me fizicki privlace, ali bez muskarca ne mogu. Bila sam i sa zenama i muskarcima i glasam za muskarce :)

  • Veky

    6. mart 2014 | 15:24

    Ne postaje se lezbos, nego se rodi, samo to kriju tokom zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA