Saznajte zašto nemate sreće u ljubavi!

Žena koja nema sreće u ljubavi sama je iz jednog od ova dva razloga - ili joj niko ne odgovara ili ona nikome ne odgovara

  • 0

I dok neke žene nemaju problema sa muško-ženskim odnosima jer sa lakoćom uvek pronalaze momke, druge su poprilično veliki maleri  jer im to nikako ne polazi za rukom. One su večito same iako se susreću sa potencijalnim partnerima gotovo svakog dana i imaju jaku potrebu za nežnošću upravo zbog toga što već dugo ne uspevaju da je pronađu. "Loša karma" je ipak jača od svega, zbog čega ne uspevaju da se izvuku iz kandži svoje sopstvene samoće.

Autorka knjige "Zašto niste udati...još uvek", Trejsi Mekmilan, otkriva zašto neke žene prosto nemaju sreće u ljubavi. Ukoliko ste i vi jedna od njih, evo odgovora.

NISTE ISKRENI

Najveća greška koju žene prave i razlog broj jedan zašto nisu udate je zato što nisu iskrene. "Biti ​​iskrena prema samoj sebi je bitnije od svega", kaže Trejsi i ističe da treba da je važno da budete iskreni prema sebi u vezi s tim što želite i kako se ponašate u vezama, a iskrenost se očekuje i prema osobi sa kojom ste u vezi.

PRILGOĐAVATE SE I PRIHVATATE SVE

Ne dozvolite da vas vaše sumnje i strahovi o vezi koju toliko želite nateraju da pristanete na manje od onoga što zaista zaslužujete. To može da vam napravi ozbiljne probleme i skretanje sa vašeg istinskog ljubavnog puta. Samoću stavite po strani i upalite mozak. Samo tako nećete ulaziti u veze da bi popunili svoje vreme, već zaista zbog toga što vam se neko istinski dopada.

NE UZIMATE STVAR U SVOJE RUKE

Niste spremni da preuzmete odgovornost za nešto što ne ide po planu, već umesto toga glumite žrtvu. To je ogromna greška koja se jako često ponavlja kod samaca, ali ako želite da se kolo sreće okrene, budite osoba koja zna šta radi i koja snosi posledice za sve svoje postupke. To je vaš život i zavisi isključivo od vas.

NE VOLITE SEBE DOVOLJNO

Većina problema u vezi povezana je sa ljubavlju prema samom sebi. Paradoks je to što, kada jednom iskreno zavolite samu sebe, tek tada ćete biti sposobni iskreno da volite i nekog drugog.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA