ŽENE ODLUČILE: Ovo je idealan muškarac!

Zbog odsutnosti od kuće i prekovremenih sati, žene ne vole doktore, bankare i advokate, pa su zato bolji profesori koji imaju duge godišnje odmore i manje radnih sati

  • 7

Šta žene misle o tome kakav bi trebalo da bude gospodin Pravi - koliko treba da bude visok, kakvu boju kose i očiju treba da ima, ali i koliko treba da zarađuje, istražio je portal NetVoucherCodes.

U zanimljivom istraživanju grupa od 50 žena između 20 i 35 godina izabrala je svog idealnog muškarca.

Zbog odsutnosti od kuće i prekovremenih sati, žene ne vole doktore, bankare i advokate, a zbog budućnosti dece moraju dobro da izaberu. Zato su bolji profesori koji imaju duge godišnje odmore i manje radnih sati, kažu u istraživanju.

Muškarac koji je materijal za muža, gospodin Pravi je visok 185 santimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči, profesor je, ima 31 godinu i zarađuje za pristojan život. 

Ispitanice su se složile da je zabavno izlaziti s plavokosima, no da bi volele da se skrase sa smeđokosim muškarcima.

Na drugom mestu liste prioriteta, nakon naravno fizičkog izgleda, nalaze se karijera i prihodi, a neke ispitanice su rekle da, bez obzira koliko to surovo zvučalo, kada žena traži muža, mora razmišljati o tome koliko će on moći da obezbedi decu.

Svaka žena ima viziju o tome kako njen budući muž treba da izgleda, no u potrazi za ljubavlju ta vizija ne mora biti od pomoći, kaže predstavnik sa sajta NetVoucherCodes.


- Što više kriterijuma žene postavljaju, to će im biti teže da nađu savršenog muškarca. Trebalo bi da imate neka očekivanja i da znate šta želite, ipak gospodin Pravi može da bude osoba koju ste najmanje očekivale - smatra on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mara

    13. mart 2014 | 22:04

    Ja sam ga već našla! Sutra smo 6 god skupa i za koji mesec i naši prvi bebanac stiže!

  • alex

    14. mart 2014 | 00:02

    Zavisi sta smatraju pod "pristojnim" zivotom? Letovanje na selu, CG ili Grckoj i dalje? I otkad to profesori dobro zaradjuju??

  • kaznenaeks

    14. mart 2014 | 02:44

    Da li zaista zena zna sta zeli I sta hoce?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA