FRAJERI, PAŽNJA: Centimetri su ženama ipak važni

Sudeći prema nanovijim istraživanjima, žene i te kako obraćaju pažnju na veličinu vodeći računa o svakom centimetru

  • 22

Večita dilema oko toga da li je veličina bitna sada dobija jednu sasvim novu dimenziju. Istraživanja pokazuju da žene obraćaju pažnju na centimetre, ali ne one koji se tiču muškog polnog organa, već centimetre koji se tiču visine.

Studija je pokazala da je ženama bitno da njihov partner bude viši za 12. 7 centimetara od njih, tačno onoliko koliko je princ Vilijam viši od Kejt Midlton, zbog čega se i smatraju najskladnijim parom po pitanju visine.

U istraživanju je učestvovalo oko 2.000 žena, a čak 70 odsto njih je izjavilo da se osećaju lepše u vezi sa muškarcima s kojima moraju da se ljube penjući se na prstiće. Svaka peta žena je izjavila kako je idealna razlika u visini od 10 do 15 centimetara, dok svaka deseta priznaje da ih privlače muškarci koji imaju istu visinu poput njihove.

Studija je takođe pokazala da je 83 odsto žena zadovoljno visinom svog muškarca, dok bi 14 odsto volelo da je partner viši za koji centimetar.

Da se zaključiti da visina ženama jeste bitna, ali da definitivno nije prepreka koja stoji na putu iskrene ljubavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA