SEKS U KADI: Trikovi koji će poboljšati užitak

Večeras zaboravite na soliranje u kadi, već se posvetite nekim drugim zanimacijama pod tušem sa vašom ljubavnom polovinom

  • 5

Seksulno eksperimentisanje je dobrodošlo kod svih parova, uvek, svuda i u svakom trenutku. Ipak, mnogi se usled nedostatka mašte i ideja ne trude previše da zadive svog partnera, a trebalo bi. Realizacija seks fantazija i igrica pod čaršavima definitivno je nešto što vas čini živim, vaš dan uzbudljivim, a seksualni život takvim da će vam na njemu mnogi pozavideti.

Baš zbog toga večeras preuzmite stvar u svoje ruke i posvetite se partnerovom telu pod vodom. Napunite kadu, skinite sve sa sebe i svog partnera i krenite na put jakog seksualnog uzbuđenja i fantastičnih orgazama.

UPOTREBITE LUBRIKANT IAKO SE SEKSATE U VODI

Pogrešna je pretpostavka da je žena u vodi vlažna i na intimnim delovima. Voda čak može da spere prirodnu vlažnost vagine, zbog čega odnos postaje neprijatan. Hemikalije, koje stvaraju tako lepe mehuriće u kadi vaginu isušuju i zbog toga se preporučuje upotreba lubrikanta na bazi silikona koji nije rastvorljiv u vodi.

PRE SEKSA OSIGURAJTE MESTO

Kada imate mokru površinu, to znači, da je polagano klizanje neizbežno. Klizanje može da bude u nekoj meri zabavno, jer seks može da učini nepredvidivim i zanimljivim, ali često je i poprilično opasno jer može da vas navede na pad i ozbiljne povrede. A kako ne biste rizikovali i mislili o mogućim neprijatnim situacijama, opustite se tokom seksa tako što ćete pre cele akcije na pod kade staviti gumenu podlogu koja će sprečiti klizanje.

I SEKS U VODI ZAHTEVA PREDIGRU

Međusobno milovanje i masiranje su prijatan i dobar način za predigru koju možete da izvedete u vodi. Još jedan plus koji ima predigra u kadi je taj da ćete se oboje potpuno čisti i mirisni prepustiti seksu.

U kadi je najlakše zadovoljiti partnera prstima. Pod tušem u obzir dolazi i oralno zadovoljavanje. Sve ostalo zna da bude prilično zahtevno, bez obzira na to koliko u nekim filmovima izgleda jednostavno.


POBRINITE SE ZA ZAŠTITU

U vodi žena može da ostane u drugom stanju, uprkos mitovima koji govore da nije tako. U vodi se takođe možete zaraziti polno prenosivim bolestima, ali jasno je da je upotreba kondoma u tim situacijama poprilično nezgodna stvar. Ako pak ne upotrebljavate drugu zaštitu protiv trudnoće i ako niste sigurni u partnerovo zdravlje, radije preselite seksi igre na neko drugo mesto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA