Pogledajte kako izgleda (i zvuči) prvi poljubac stvarnih ljudi (VIDEO)

Ako ste čest posetilac društvenih mreža teško da ste propustili filmić o tome kako izgleda prvi poljubac potpunih stranaca. Sada vam donosimo pogled na ovu temu iz potpuno drugačijeg ugla

  • 3

U moru seksi parodija na kratkometražno umetničko ostvarenje “First kiss, za koje se kasnije ispostavilo da je zapravo samo dobro plaćena reklama, ova verzija se zaista izdvaja.

Kao kritika na to što se u originalnom crno-belom filmu ljube isključivo lepi i do savršenstva fotogenični profesionalni manekeni, glumci i muzičari, koji su za ovaj angažman bili solidno plaćeni, portal “Vice” odlučio je da temi prvog poljupca pristupi na jedan potpuno drugačiji način.

“Vice” ekipa je na ulicama Londona sakupila grupu dobrovoljaca, sasvim običnih ljudi, još običnijeg, pa čak i ružnjikavog izgleda, koje viđamo svaki dan, kojima su platili po 25 evra da pred kamerama razmene francuski poljubac sa totalnim neznancem.

Evo kako prvi poljubac izgleda u realnom životu, a što je još bitnije, obratite pažnju na to u kolikoj meri buka tokom ljubljenja može da predstavlja ometajući faktor i nešto što ni u kom slučaju nije seksi.

(Telegraf.rs / Vice)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA