Ovo je najpotentniji muškarac na svetu, oplodio 98 žena!

Jedan Holanđanin je od 2002. godine do danas napravio čak 98 devojčica i dečaka. Međutim, on nije uobičajeni donor sperme, već neplodnost leči seksom!

  • 8

Holanđanin Ed Hauben (44) ima do te mere plodnu spermu da je za 12 godina uspeo da čitavih 98 nerotkinja ostavi u drugom stanju. I to, verovali ili ne, ne veštačkom oplodnjom i doniranjem spreme, već najklasičnijim seksom!

Kako je sve počelo? Pošto godinama nije uspevao da nađe devojku s kojom bi izgubio nevinost, Ed je dugo bio donator sperme. Međutim, kada je u Holandiji donet zakon da donori moraju da budu anonimni, on je odlučio da svoje usluge ponudi na tradicionalan način. On ne želi da koristi stvari kao što su bočica za spermu i špric za inseminaciju, već posao obavlja onako kako Bog nalaže, alatom koji mu je priroda podarila.

- Ljudi verovatni misle o meni da sam muškarac koji u pravom smislu reči ima “seks bez obaveza”, ali ja sam jedina osoba kojoj mogu da se obrate za pomoć, kad ništa drugo ne upali – priča Ed za BBC.

Napustio je svoj stalni posao turističkog vodiča, preselio se u seosku kućicu na severozapadu Nemačke, odakle na Internetu reklamira svoj biznis. Pomaže svima, lezbejkama, samicama, udatim heteroseksualnim ženama, odnosno svima onima koje su ginekolozi i drugi stručnjaci za plodnost otpisali da će ikada moći da imaju potomstvo.

Gospodin Hauben sebe opisuje kao “milosrdnog donora sperme”, jer svoje usluge ne naplaćuje ni centa. U proseku, spava s 15 žena mesečno.

Tako je pomogao jednoj Britanki koja je nakon samo četiri seksa s njim uspela da, nakon deset godina borbe, konačno postane majka. Ona i njen muž proveli su kod Haubena u gostima osam dana, i upalilo je! 


- Motiviše me čvrsta vera u stvaranje novog bića o kojem će se neko brinuti i voleti ga – rekao je on i dodao da supruzi i partneri žena s kojima spava nisu nimalo ljubomorni.

Ovih dana imao je priliku da se upozna sa Maditom, svojom ćerkicom starom šest nedelja, koju je dobio sa medicinskom sestrom zaposlenom u jaslicama po imenu Kati (28).

- Ja sam samohrana majka. Odavno želim da dobijem dete, ali nikako mi nije uspevalo da pronađem pravog muškarca. Nakon šest godina uzaludne potrage, odlučila sam se da potražim nekoga kao što je Ed, s kime ću dobiti dete – otkriva ova devojka s tetovažom Vini Pua na svom ramenu.

Međutim, kako to da se uopšte usudila da ode kod potpuno nepoznatog čoveka i spava s njim samo da bi dobila bebu?

- Pre samog čina sam se potrudila da ga dobro upoznam. Želim da moje dete ima oca kojeg će moći da upozna, a ne nekog tamo anonimnog donora. Želim da budem spremna da dam odgovore kad Madita počne da postavlja pitanja. Ona i Ed će moći da se viđaju jednom-dvaput godišnje – objašnjava Kati svoje namere.

Ed ima fotografije sve dece koju je do sada napravio, a kreirao je i svojevrsnu listu svih potomaka, koja će kasnije u životu pomoći njegovim ćerkama i sinovima da ne počine incest i zaljube se u osobu koja im je polubrat ili polusestra.

Jednog dana, Ed se nada da će upoznati ženu s kojom će se skrasiti i imati decu. Iako je svestan da kad jednom zasnuje pravu porodicu, neće više moći da se bavi ovim poslom, priznaje da će mu biti žao.

(Telegraf.rs / BBC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA