Pet osnovnih pravila za razmenu seksi poruka

Nema razloga da očajavate zbog toga što je subota veče, a vaše društvo baš i nije nešto raspoloženo za ludi provod u gradu. Sve što treba da uradite jeste da se prisetite neke vama poznate osobe koja zrači neverovatnim seksepilom i pošaljete joj poruku nevaljalog sadržaja

  • 0

Iako se nalazite samo na "klik" od toga da se i vama večeras posreći, pre nego što nekome pošaljete S(eks)MS, obratite pažnju na sledećih nekoliko sitnica.

1. Podesite PIN na svom telefonu

Ukoliko želite da sačuvate neke od eksplicitno seksualnih SMS poruka, fotografija i klipova u memoriji telefona, uverite se da je vaš aparat zaštićen sigurnosnom šifrom, tako da niko nepoželjan ne može da pristupi ovim krajnje privatnim podacima. Setite se samo kako je prošla Skarlet Johanson...

2. Pažljivo odaberite partnera

Pošto zasigurno ne želite da vaši virtuelni izlivi nežnosti i pohote postanu glavna tema čaršijskih sprdačina, budite sigurni da veoma dobro poznajete osobu kojoj ćete poslati svoj obnaženi MMS i da je u pitanju neko u koga imate potpuno poverenje. Takođe, izbegnite da sadržaj poruka na neki način može biti upotrebljen protiv vas u vidu, recimo, tužbe za seksualno uznemiravanje. Pre nego što pređete na konkretnu akciju, pošaljite poruku u kojoj ćete jasno postaviti pravila igre.

3. S(eks)MS sa poslovnim saradnicima ne dolazi u obzir

Ma koliko da na vašem radnom mestu vlada neformalna i opuštena atmosfera, gde sve pršti od masnih viceva i seksualnih aluzija, nemojte! Mogli biste vrlo gadno da nadrljate ukoliko stvar dođe do viših instanci. Zakon vam definitivno ne ide u prilog.

4. Dvaput promislite pre nego što pritisnete dugme "pošalji"

Kako ne bi došlo do potpunog haosa u vašem društvenom životu, gledajte da tokom nevaljale sesije ne razmenjujete SMS-ove ni sa kim drugim. Greške se svima dešavaju, naročito u stanju seksualnog uzbuđenja. Zato, ne rizikujte!

5. Vodite priču polako

Nemojte se odmah baciti na stvar koristeći krajnje neprimeren i bezobrazan rečnik. Za početak, kao i u stvarnom životu, iskoristite prednosti suptilne, senzualne predigre i lagano osvajajte teritoriju. Ukoliko krenete naglo, osoba s druge strane može pomisliti da ste u najmanju ruku seksualni manijak koji nimalo ne mari za tuđa osećanja. Uostalom, zašto biste zbog svog vulgarnog i bahatog pristupa dopustili da vam izmakne prilika da se čitava stvar prenese u stvaran život, gde eventualno može prerasti i u nešto više?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA