Vreme čitanja: oko 2 min.

Četiri stvari koje je bolje nikad ne izgovoriti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svaki početak je težak, a posebno onda kada vam je od sveg srca stalo da zadržite momka s kojim ste nedavno počeli da se viđate. Međutim, ma koliko iskrenost bila važna za svaki odnos, ne zaboravite da ipak postoje tabu teme koje muški mozak ne može tako lako da svari. Makar ne na samom startu...

  • 0
par, dvoje, ljubav, emotivna veza, zaljubljenost, zaljubljeni par Foto: Shutterstock

Ukoliko vam je stalo do tog mladića, pazite se da ne upadnete u zamku i izreknete četiri stvari zbog kojih će on pobeći glavom bez obzira, ne pruživši vam šansu da pokušate da mu objasnite da to što ste kazale zapravo nije ono što ste zaista mislile.

Prvi put mi je zaista važan... – Bilo da pričate o odlasku na večeru, prvom poljupcu, gubljenju nevinosti ili isprobavanju njegovih seksualnih performansi, znajte da nijedan muškarac preko te rečenice neće tako lako preći. Za ovo ima nekoliko razloga. Izjavom koliko vam je važan prvi utisak vršite enorman pritisak na njega da mora da se pokaže u najboljem svetlu, te će se on radije okrenuti i otići, nego da preuzme odgovornost za eventualno razočaranje koje bi mogao da vam priredi. Takođe, kada kažete da je za vas najznačajnija prva zajednička aktivnost, vi novom partneru sugerišete da, ma šta radio, nikad više ništa neće biti dovoljno upečatljivo kao tad, a mogao bi iz toga da zaključi da ste nespremni za eksperimentisanje i samim time i dosadni.

Naša deca bi bila prelepa... – Nije da muškarci ne žele da se ostvare u roditeljskoj ulozi, ali nikako ne podrazumevaju da će strastveni seks sa još uvek nedovoljno im znanom damom za posledicu imati dete. Na početku veze je dovoljno samo da spomenete da jedva čekate da imate bebu, ili koliko volite decu, pa da sve bude izgubljeno. Nećete se izvući čak ni ukoliko ste tu temu potegli jer je upravo pored vas prošlo nečije preslatko detence.

Je li ona lepša od mene? – Od svih stvari koje možete izreći i time u samom početku iseći mogućnost da vaša veza potraje, pominjanje eventualnih suparnica spada u najnapornije. Time biste samo razotkrili sopstvenu nesigurnost, a otvoreno pokazivanje nepoverenja s vaše strane definitivno nije put kojim bi ma koji muškarac želeo da korača. Takođe, poređenje sa drugim ženama govori o vašoj sklonosti da budete ljubomorni, što zasigurno nije okidač koji bi trebalo pritiskati kada želite da se neko zaljubi u vas.

Moj bivši je... – Nijedan muškarac ne voli da ga porede sa drugima, a to se naročito odnosi na detalje koje ste iskusili valjajući se po čaršavima s momkom iz vaše prošlosti. Ukoliko ne želite da im stvarate dodatni pritisak i direktno ih uvredite, o svojim seksualnim iskustvima držite jezik za zubima. Čak i ublaženo i neutralno glasno poređenje sadašnjeg s bivšim, dovešće vas do toga da noći ubuduće provodite sami.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA