Ovih 10 odluka će totalno promeniti vaš seksualni život!

Ako imate i dobar seks sa partnerom, normalno je da nekada dođe i do loših trenutaka, a tada je najzdravije da to okrenete na šalu i da se zafrkavate

  • 1

Zapamtite, mozak je najveći seksualni organ, pa ako se osećate poželjno i ugodno, to će uticati na vaše samopouzdanje, što je najbitnije za dobar seksualni odnos. Ono što je jako bitno da biste imali dobar seksualni život sa partnerom je komunikacija. Pričajte, nemojte da se stidite! Recite partneru šta vas muči, šta biste hteli i pitajte ga koje su njegove želje. Ukoliko dođe do "lošeg" seksa, ne očajavajte, jer to nije ništa čudno.

Zašto mnoge devojke misle da su pametne, a muškarcima služe samo za seks?

Ako imate dobar seks sa partnerom, normalno je da nekada dođe i do loših trenutaka, a tada je najzdravije da to okrenete na šalu i da se našalite. Na taj način ćete izlečiti neugodnost. Treba da imate pozitivnu sliku o sebi kako biste bili i seksualno zadovoljni.

Ukoliko nemate pozitivnu sliku, najbolje ćete sami sebi pomoći vežbanjem, da radite na sebi i da se punite pozitivnom energijom. Tek kada steknete pozitivnu sliku o sebi, vaše samopouzdanje će rasti.

 IMALI SU SEKS PRED SVIMA: Ovih 5 parova je uhvaćeno u žestokoj akciji na javnim mestima (VIDEO)

Da biste uživali u seksu morate da se volite. Mi vam donosimo i nekoliko sigurnih trikova koji će uneti strast u spavaću sobu. Skinite svog partnera i stavite mu povez na oči. A potom počnite da ga masirate. Sama činjenica da neće znati koji deo tela ćete mu masirati ili se njime poigrati je ono što celu situaciju čini uzbudljivom. Ako je na poslu, ili obavlja neke sitnice oko kuće, iznenadite ga brzinskim seksom.

Čarobni trik za muško zadovoljstvo je i samozadovoljavanje. Muškarci obožavaju da posmatraju žene dok masturbiraju i to ih neopisivo uzbuđuje, pa zašto mu ne biste priuštili jednu takvu slatku predstavu?

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Prestanite da budete sramežljivi kad je reč o igricama u krevetu i izazovite svog partnera da vam radi sve one prljave stvari o kojima ste oduvek maštali. Muškarci obožavaju izazove i biće prijatno iznenađeni činjenicom da ste otvoreni za eksperimentisanje.

 OVO JE NAJBOLJIH 7 VRSTA SEKSA: Ako ne verujete, probajte sami!

Kada idući put idete negde sa svojim dragim, obucite seksi haljinu, a ispod nemojte nositi ništa. Usred zabave mu šapnite da ste zaboravili da obučete donji veš. To će ga izludeti i neće moći da dočeka da stignete kući. Da biste dodatno zapalili iskru u spavaćoj sobi možete da igrate društvene igre. Započnite nečim jednostavnim poput Monopola ili igre skrivača i potom ih pretvorite u seksi igrice. Samo vam je mašta ograničenje.

Kad jer reč o seksi donjem rublju, tu nema ništa nepredvidivo. Ali, zamislite njegovo iznenađenje da ga umesto u uobičajenom donjem rublju dočekate u donjem rublju koje može da pojede sa vašeg tela, a ispod toga ga čeka desert i njegova omiljena poslastica. Biti sebičan u krevetu ponekad može biti jako dobro. Kažite svom partneru da ćete ga zadovoljiti samo ako vam vrati uslugu. Ako vam priušti orgazam, vratite mu dvostruko. Neka vam to bude noć za pamćenje.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Budite nepredvidljivi

Budite otvoreni za to da isprobate nove poze i seksi ideje. Jedan od najjednostavnijih načina da ponovo razgorite staru vatru je da navalite jedno na drugo bez skidanja odeće. Zadignete suknju ili raskopčate pantalone taman toliko koliko treba – to može biti uzbudljivije nego kad jedno kraj drugog ležite potpuno goli. Mazite se i dirajte u parku, autu...

Stavite seks na prvo mesto

Različiti životni periodi povezani su s različitim fazama našeg seksualnog života. Mnoge žene se bore s nesigurnošću i nepoverenjem u partnera u svojim dvadesetim. U tridesetim na kvalitet seksa često utiču deca i poslovne obaveze, u četrdesetim možda menjate karijeru ili se brinete o starim roditeljima, u pedsetim često gubite želju, a u šezdesetim najčešće žalite što češće i više niste vodili ljubav.

Ne dajte da se stvari tako odvijaju, pronađite način da uživate u slobodnom vikendu, kradite vreme za sebe bez griže savesti. Stavite seks na prvo mesto, ispred brige o poslu, karijeri, računima...

Dame, preuzmite inicijativu

Istraživanja pokazuju da testiranje novih poza može značajno da osveži vezu, pogotovo ako i žena pokaže inicijativu. To ne moraju biti gimnastičarske bravure, poenta je u razbijanju rutine, a ne preskakanju konja s hvataljkama. S malim varijacijama mogu se postići velike razlike, jer svaki položaj uz malu promenu možete pretvoriti u nešto novo. Misionarski, na primer, u seks na boku, položaj u kojem je žena gore, bitno se menja ako podignete nogu.

Foto: Profimedia/Eyecandy images Foto: Profimedia/Eyecandy images

Ne zaboravite provereno

Plastične lisice i crni povez u fioci noćnog ormarića podjednako su važni, kao i dobra krema za ruke ili dobar lubrikant. Jednako kao i kondomi, ako ih koristite. Mali vibrator, bočica omiljenog ulja za masažu i perce za nadraživanje partnera. CD s omiljenom senzualnom muzikom. Malo crne čokolade, koja može da podstakne želju. Tu može biti i mala mirisna svećica s upaljačem, pa i neki seksi časopis. Dobro je biti spreman na sve.

Pedeset nijansi igre

Pročitajte vrući odlomak iz knjige s erotskim sadržajem, pa odigrajte uloge. Ako vam se ne čita, prisetite se dobrog filma i uskočite u ulogu. Ili odigrajte ulogu šefa i sekretarice, kuvara i pomoćne kuvarice, moćne žene i njenog vozača... Šta god vam padne na pamet. Posmatrajte partnera da biste znali u čemu uživa. Na neke uloge ćete se nasmejati od srca, ali one mogu biti vrlo podsticajne.

Nove navike za više užitka

Pokušajte nešto što inače ne radite: na primer, povez oko očiju ili potpuno zamračivanje sobe u kojoj vodite ljubav. Ako ne budete videli izraz partnerovog lica, moraćete da "čitate" šta mu se sviđa iz reakcija njegovog tela.

Probajte da se kontrolišete

Ima dosta muškaraca koji bi hteli da njihov odnos traje duže, ali ne znaju kako bi odložili ejakulaciju. Jedan od načina je stavljanje kondoma, kojeg osim za sprečavanje polno prenosivih bolesti i trudnoće, možete koristiti i za smanjenje intenziteta stimulacije.

Najčešća metoda da se izdrži duže u krevetu je ta da se koncentrišete na nešto neprivlačno i što nema veze sa situacijom u kojoj se nalazite. Još jedna od taktika je da oralno zadovoljavate partnerku. Osim obostrane koristi, imate i dovoljno vremena da se priberete i ponovo krenete.

Naučite da stimulišete G-tačku

G-tačka je jedna od najomiljenijih erogenih zona i pravilnim stimulisanjem dovodi do neverojatnog orgazma. S obzirom na to da je do nje teško dopreti na pravi način, zadatak mogu obaviti prsti. Stavite dva prsta u vaginu i potom savijte vrh kao da nekoga zovete da vam priđe. Mala kvržica oko 5-7 cm od ulaza je G-tačka. Krećite se lagano i obratite pažnju na osećaj pod prstom - ako otkrijete G-tačku, trebalo bi da reaguje. Najbolje je kad imate razumevanja, idete polako i budete nežni.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Složite kutiju seksi želja

Ovaj trik je vrlo jednostavan i stvarno pali. Napišite na papiriće svoje želje i fantazije i odložite ih u kutiju. Partner neka napravi isto, ali nemojte zavirivati u njegove papiriće. Zavucite ruku u kutiju, krenite s ispunjavanjem želja i uživajte. Prigušite svetla, upalite sveće, pustite laganu muziku i uživajte. Ne zaboravite na seksi donje rublje. Celu priču možete začiniti dobrom hranom i čašom vina.

Ljubite se najmanje dva minuta

Parovi se ljube sve manje i manje što su duže u vezi. To je velika istina i još veća greška, jer studije evolucijskih biologa pokazuju da parovi koji, umesto uobičajenog poljupca pri rastanka ili pri pozdravu, uvedu običaj da se ljube najmanje 30 sekundi dnevno, poboljšavaju svoju vezu i nivo strasti u njoj. Idealno bi bilo da se ljubite dva minuta na dan. Naravno, ne morate odjednom da "odradite" oba minuta, već rasporedite poljupce na ceo dan.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blizanac

    19. januar 2016 | 08:26

    Mnogo toga zelim ali ne sa svojim muzem vec sa .... Na zalost, retko veoma retko je to moguce...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA