≫ 

10 seks godišnjica koje bi svaki par trebalo da slavi

Pronalaženje poze u kojoj oboje uživate, prvi maratonski seks, istovremni orgazmi, samo su neke od stvari, koje zahtevaju da budu zabeležene i sačuvane od zaborava

  • 3

Prvi sastanak, trenutak kada ste se smuvali, dan kada vas je zaprosio. Ovo su zajednički događaji, koje slavi skoro svaki par uz odlazak na romantičnu večeru ili kačenje slika na društvenim mrežama.

7 neverovatnih znakova da ste pronašli srodnu dušu!

Evo koliko dugo ZAISTA TRAJE ORGAZAM kod muškaraca, a koliko kod žena

Probala sam da imam seks dva puta na dan i evo šta se dogodilo

To su normalne stvari. Ipak, postoje godišnjice koje bi takođe trebalo da se slave, a vezane su za seks.

1. Prvi seks

Ovo je priča i detalj koji zaslužuju proslavu. Može da se podudara sa datumom godišnjice ili venčanja, ali u svakom slučaju, radi se o važnom događaju.

2. Prvi maratonski seks

Obično prvi seks nije reprezentativan i često zbog prevelikog očekivanja bude mučan i čudan, zato bi trebalo proslaviti iskustvo kada je odnos trajao duže nego obično.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, flickr/Search Engine People Blog


3. Poza koja oboma odgovara

Pojedini parovi imaju totalno različite poze u seksu. Pronalaženje poze u kojoj i jedno i drugo uživa, dobar je razlog za proslavu.

4. Najgori seks

Naravno da ste odlični u krevetu i da nikada nemate loš dan, ipak sigurno vam se desilo da vam je cimer upao u sobu ili je jedan od partnera pao sa kreveta tokom seksa... Ma koliko komična situacija bila, jer i loš seksa sa osobom do koje vam je stalo, može da približi partnere.

5. Istovremeni orgazmi

Zajednički orgazam je impresivno dostignuće i zahteva veću koordinisanost od sinhronog plivanja na Olimpijskim igrama.

6. Prvi godišnji odmor

Da budemo jasni: ovo nije prvi put da ste otišli ​​na odmor i imali seks. Ovo je vreme kada ste otišli ​​na odmor i sve što ste radili je bilo povezano sa seksom. Ovo je tip seksualnog odmora u kojem ste se u poslednjem danu sestili da bi pored kreveta trebalo da malo prošetate i obiđete znamenitosi grada.

Foto: Promo

7. Sado/mazo

Saznanje da ste pronašli nekoga ko deli sličnu strast zaslužuje da bude proslavljeno na adekvatan način.

8. Vezivanje

Onog trenutka kada prestanete da drugim govorite "da se viđate" do nivo kada kasno uveče poželite da se čujete i kažete mu da vam nedostaje. Zapamtite i ovekovečite taj trenutak.

9. Dan kada ste shvatili da je poza 69 glupost

Veza je od uobičajene do svakodnevne postala ono trenutka kada ste prestali da se pretvarate da je poza 69 nešto posebno i shvatili da postoje mnogo više drugih stvari koje mogu da poboljšaju oralni seks. obična gluposti.

10. Seks tokom menstruacije

Ništa ne govori "Volim te" kao kad imaš seks sa partnerom tokom mesečnog perioda. U redu, možda se ovo manje odnosi na ljubav, a više na privlačnost, koja ide do te granice da ne možete da se suzdržite od seksa kada devojka dobije menstruaciju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA