≫ 

Ko je vlasnica NAJVEĆE VAGINE NA SVETU - i još 5 SULUDIH svetskih rekorda u seksu

Sigurno ste se nekada pitali da li biste možda mogli da oborite neki Ginisov rekord

  • 4

Postoji mnogo različitih rekordera, a mnoge od njih možemo smatrati uvrnutim pa čak i nastranima. Ono što najviše intrigira jesu rekorderi u različitim kategorijama kada je u pitanju seks. Neke od njih biste teško mogli da oborite.

UŽIČANIN OBORIO SVETSKI REKORD: Napravio najveću komplet lepinju, prečnika jedan metar, sa 40 jaja i 4 kg kajmaka (VIDEO)

Istorijski rekord beogradskog aerodroma: U avgustu 50.000 putnika više i duplo veći promet

456 balona pušteno u isto vreme: Spektakularni prizor na nebu u Francuskoj (FOTO) (VIDEO)

Najvećom vaginom na svetu mogla je da se pohvali Ana Svan (1846-1888) koja je bila obima 48 centimetara. Ana je bila veoma krupna i visoka Škotlanđanka koja je ujedno rodila i najveću bebu.

Sa druge strane, najveći penis ima Roberto Eskivel Kabrera dužine 48 centimetara.

Foto: Profimedia, Barcroft Media

Najveći broj orgazama koji je jedna žena doživela u sat vremena je 134! To je zapravo dva orgazma u minutu. Muškarac koji drži rekord u ovoj kategoriji za isto vreme doživeo je "samo" 16 orgazama.


Najveće orgije održane su u Japanu, a u njima je učestvovalo preko 500 parova. Održana je u jednom skladištu, a sve poze su bile deo koreografije koju su svi izvodili.

Masanobu Sato proveo je 9 sati i 58 minuta masturbirajući tokom jednog takmičenja održanom u San Francisku i tako postao Ginisov rekorder u masturbiranju. Rekord je postavljen 2009. godine.

Muškarac koji je postavio jedan zanimljiv rekord uspeo je da pri orgazmu dobaci spermu čak do 6 metara što će teško neko moći da nadmaši.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hep.C

    10. septembar 2017 | 17:44

    Ovaj Roberto je obični lažnjak,sa tim krpama ne prolazi, ako kaže da mu je najveći mora i da ga pokaže--ovako nula bodova,lažov.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA