U braku je 15 godina i ima seks gotovo svaki dan, a svi je pitaju s kim - sada je odlučila da svima otkrije svoju tajnu

Seks oslobađa hormone sreće, poput dopamina i oksitocina, pa su možda oni doveli do takvog osećaja. Bez obzira na razlog, postalo je vrlo jasno da nam seks pomaže da se bolje razvijamo kao ličnosti

  • 6

Da li zaista šezdesetodnevni seksualni izazov može da spasi brak koji traje više od jedne decenije?

Probala sam da imam seks dva puta na dan i evo šta se dogodilo

Ovi ljudi odrekli su se MASTURBACIJE na MESEC dana. Evo kako im je bilo (VIDEO)

Jedan bračni par je odlučio da proba i evo kako je to izgledalo.

"U trenutku kada sam odlučila da predložim suprugu ovaj izazov, mi smo imali seks jednom nedeljno, po mom mišljenju premalo za naš brak, ipak mi imamo blizu 40 godina.

Ali to se nije dešavalo zato što nas nije interesovalo da imamo više seksa. Imamo četvoro dece, starosti 9, 7, 5 i 1, a oboje radimo puno radno vreme. Zbog antidepresiva imam problem sa libidom, i sve se izmešalo i negativno uticalo na naš odnos.

Prelomila sam i rekla sam mu za izazov.

Bio je zaintrigiran i predložio da počnemo još te noći. Odlučili smo da se držimo pravila izazova: svakog dana ćemo imati seks 60 dana, osim ako je jedan od nas bolestan, neko od nas je na putu ili tome slično.

Te prve noći, smo preskočili zlazak na večeru, samo smo uskočili u krevet i bilo je jednako zabavno, krajnje oslobađajuće.

Zanimljiva stvar se desila samo nekoliko dana u izazovu, a to nije bilo vezano za našu vezu: on je postao mnogo opušteniji i razigraniji sa našom decom kada ih je uspavljivao.


Foto-ilustracija: Profimedia

Briga o novcu je postala manje problematična. Još uvek bismo razgovarali o našem budžetu, ali u tim razgovorima se nije osećao kao optuženi, što je inače bio slučaj.

Seks oslobađa hormone sreće, poput dopamina i oksitocina, pa su možda oni doveli do takvog osećaja. Bez obzira na razlog, postalo je vrlo jasno da nam seks pomaže da se bolje razvijamo kao ličnosti.

Što se tiče mene, seks svake noći brzo je postao način da se opustim i ponovo povežem sa svojim suprugom. Zapravo, nakon nekog vremena, shvatila sam da je moj seksualni nagon postao jači.

Dok se svakodnevni seks možda ne čini romantičnim ili spontanim, utvrdila sam da je i to moguće napraviti, tako što se uključi neka masaža, muzika koju volimo, i zaista je bilo neverovatno.

Kada je naš šezdesetodnevni izazov završen, niko od nas nije želeo da se tu zaustavi, već smo nastavili. Sada imamo seks najmanje šest dana nedeljno. Vodim računa da ne bude stalno on taj koji inicira seks, već sam i ja ta koja prva pokreće, a sve to kako bi se on osetio željenim.

Zbog mojih antidepresiva, stvarno nije tako jednostavno razmišljati o seksu, ali to je deo plana i ja se zaista trudim da budem inicijator, jer tako je najbolje za nas oboje. I što je najvažnije, to funkcioniše."

Daljinac

(Telegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    14. septembar 2017 | 07:45

    Oni znaju zašto su se rodili !!! Samo neka se kresu od te rabote nema lepše .

  • Lav

    15. septembar 2017 | 19:50

    Kako da ne

  • ------

    14. septembar 2017 | 17:25

    Zar nije lepse da se ceka malo da se masta i izludi pa onda puknete ko bomba? Svaki dan dosadi ko da peres zube??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA