10 najgorih vrsta seksa koje svako od nas doživi makar jednom u životu

Seks je divan, veličanstven i neizostavan deo intimnosti u vezi

  • 5

Seks čini da se osećate dobro, da se vaš partner oseća dobro, odličan je za vaše zdravlje i najbolji je način da se završi ili počne dan.

Iskreno je rekla dečku sa koliko muškaraca je imala seks, a njegova reakcija joj je slomila srce

U idealnom svetu svaka seksualno aktivna osoba ima sjajan seks svakog dana, ali stvari često nisu takve. Nekada one budu mnogo gore. Jednu stvar ne smete da uradite – da dozvolite da vas loš seks obeshrabri da se potrudite da sledeći put bude bolje.

Ovo je deset vrsta lošeg seksa koje se dese svakome u životu, pre ili kasnije.

Prvi seks u životu

Gubljenje nevinosti može da izgleda loše, ali u stvari i jeste bilo loše. Često je bolan, nezgodan, ne traje dugo i nije zadovoljavajući.

Foto-ilustracija: Profimedia

“Pospani” seks

Postoji potreba da budete aktivni, entuzijastični i maštoviti da bi seks bio dobar. Ali može da se desi da na pola seksa prestanete da budete aktivni i počnete da razmišljate o novim cipelama ili da li se psi razumeju međusobno kad laju, a dolaze iz različitih zemalja.

Seks sa povredama

Svašta može da se desi kada vas ponese momenat, uključujući povrede glave, padanje sa kreveta, lakat u lice ili istezanje leđa. Sve te neugodne povrede mogu da vam se dese tokom seksa.


Neočekivani fetiši u seksu

Sve dok je uz vaš pristanak u seksu treba sve da bude dozvoljeno. Svako od nas ima neke svoje preferencije kada je seks u pitanju. Sve što trebate da uradite je da upoznate drugu stranu sa vašim sklonostima i prilagodite se njenim potrebama.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Seks sa dosta telesnih tečnosti

Sperma, vaginalni sekret, znoj, pljuvačka i menstruacija su sastavni deo života. Njih je nemoguće izbeći, ali kada se druga osoba cedi od znoja na vama ili vam sperma završi u oku to zna da bude neprijatno.

Seks ispod tuša

Prestanite da se ubeđujete da je seks pod tušem zabavan. Možete lako da se povredite ako se okliznete, a voda koja vam ulazi u oči može da bude jako neprijatna. Ovakav seks izgleda odlično samo u filmovima.

Seks pod dejstvom alkohola

Seks pod slkoholom je sve samo ne seksi. Ovakav seks može da učini neke delove vašeg tela suvim, a neke mlitavim. Onda dolazi I mamurluk I mogućnost da povratite na partnera dok traje akcija. Odvratno!

Foto: Telegraf, Profimedia

Seksi eksperiment

Bilo da isprobavate novu pozu u seksu ili probate nove seksi igračke, nove stvari nekada mogu da vam više naškode nego da vam doprinesu obogaćivanju seksualnog života.

Seks bez hemije

Ovaj seks se dešava kada vam je dosadno i nemate ništa pametnije što biste radili. Niste svim srcem u tome i ne poznajete se dovoljno, pa se vaše genitalije osećaju kao stranci.

Sebični seks

Dobar seks je u davanju i uzimanju, pa ako vaš partner radi sve, a vi ne pokazujete interes da zadovoljite partnera, nikada nećete biti dobri u seksu. Niko ne voli sebične ljubavnike.

Daljinac

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA