Seksi trendovi za 2018. godinu - neki od njih će vas zaista iznenaditi

U narednoj godini ćete imati mogućnost da uživate u seksu na novi način

  • 6

Samo što pomislite da je već sve viđeno, sledi iznenađenje. Ovog puta u pitanju je seks. Pametne seksi igračke, neverovatni položaji i još mnogo toga vas očekuje u 2018. godini.

Ovo su samo neki od seksi trendova za narednu godinu:

VIBRATOR-OGRLICA: Nosite ga oko vrata ili znate već... (VIDEO)

Žene dominiraju

Ova godine je proglašena godinom žene, barem kada su proizvođači pametnih seksi uređaja u pitanju.

Na tržištu je izašao velik broj seksi gedžeta koji su u potpunosti prilagođeni ženi, od stimulatora koji su namenjeni vaginalnoj primeni, do proizvoda uz pomoć kojih se stimulira G tačka.

Jedna od najzanimljivijih igračaka je Lioness, radi se o aplikaciji koja pomoću zvuka prati šta žene uzbuđuje i dovodi do orgazma.

Foto: Telegraf

Novi vid zabave

Možda ovakvih zabava sa srećnim završetkom nema toliko na našim prostorima, ali Amerikanke su poludele za ovakvim načinom zabave. Skirt Club, Oz i Killing Kittens samo su neke od najpoznatijih kuća za zabavu.


Zaboravi na klasični svingerski parti, jer ovo je drugačije iskustvo. Kabare večeri, erotske noći, radionice, pa i gola joga, samo su neki od programa koje seksi udruženja nude.

Organizatori za prvi put, tačnije prvi ulazak u kuću, preporučuju samo gledanje. Zanimljivo!

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Ne morate biti jedno pored drugoga da biste imali seks

Ako je partner udaljen kilometrima od vas, barem možete imati seks, Onlajn, naravno. Smart uređaji koji glume 3D polne organe i nisu neka novost, a i veroatno su spasili dosta veza na daljinu.

Ipak, ove aplikacije s uređajima imaju dosta mana, jedna od njih je loša internet veza. Zato su na tržištu ipak popularniji proizvodi koji omogućavaju partnerima da budu desetak metara udaljeni jedno od drugog, a da se opet dobro zabave.

Tako je vrlo popularna aplikacija s vibrirajućim uređajem MysteryVibeCresendo. Ona omogučava partnerima da budu 30 metara udaljeni, i da pomoću Bluetooth aplikacije upravlja stimulacijom. A još zabavniji uređaj je vibrirajuće donje rublje.

Tvoj partner može  da upravlja njima uz pomoć daljinskog dok ste, na primer, u supermarketu! To bi bio nezaboravan šoping!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA