• 8

"Pas mog dečka nas imitira dok imamo seks": Vodite ljubav daleko od očiju ljubimaca, samo jednu životinju ne zanima taj čin!

Seks u istoj prostoriji u kojoj je i vaš ljubimac zna da bude čudan

  • 8

Kućni ljubimci nam uvek promeneživot nabolje, ali ne i kada je u pitanju seksualni život.

Za savršen orgazam: 5 stvari koje svaka žena treba da zna o vibratorima

Taman ste se raskomotili i prionuli na akciju sa partnerom kada od jednom osetite da niste sami u sobi ili krevetu. Osećate šape koje vas gaze i krzno koje se mazi o vašu kožu. To je verovatno vaš pas ili mačka.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Mnogim parovima je čudno da imaju seks u istoj prostoriji u kojoj su i njihovi kućni ljubimci iako oni nemaju pojma o čemu se tu radi. Neki od ljudi su odlučili da podele svoja iskustva u ovakvim nezgodnim situacijama.

- Svaki put kada bi počeo da imam seks sa devojkom, moj pas bi poludeo. Sa istom sam devojkom u vezi već dve godine, ali moj pas poludi od ljubomore i pravi ispade. Najčešće počne da laje, a ako ga izbacimo iz sobe, cvili ispred vrata dok ne završimo, rekao je jedan mladić.

Moj dečko ima preslatkog haskija koji se uvek sakrije iz azavese kada mi počnemo da se ljubimo, podelila je svoje iskustvo devojka koja je ostala anonimna.

Foto: Pixabay

Moja mačka nemo i čudno posmatra stvari sa strane. U početku kada smo prestali da je izbacujemo iz sobe, ona bi se bez pardona popela na krevet kod nas. U sred seksa bih osetila da mi je nešto mekano uz butinu ili stopalo. Prvi put kada sam imala seks sa dečkom pred njom, skočila mu je na nogu i ujela ga verovatno misleći da on želi da me povredi - samo je jedno od smešnih iskustava koje je podelila jedna devojka.

Pas mog dečka uspe da uđe u sobu i dok mi imamo seks on nas imitira i vodi ljubav sa tepihom. Smešno i neprijatno u isto vreme - iskustvo je jedne devojke.

Foto: Pixabay.com

Korisnici društvenih mreža su otkrili da su jedino ribice izgledale nezainteresovano, a da sa ostalim životinjama morate da imate strpljenja. Pokažite im gde je njihovo mesto tada i budite opušteni. Oni ionako ne znaju šta se dešava.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • boki

    Strasno,kucni ljubimci u krevetu,psi u krevetu,ne razumem zaso.

  • boki

    Bolje cuvajte kucnog ljubimca svinju,bar je od koristi.

  • Grga

    Moja macka mase repom...

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima