Edžing, kareca i akvagazam - novi bizarni trendovi koji će ove godine vladati u seksu

Prošla godina donela nam je mnogo novih seks trendova u kojima smo uživali

  • 3

Našlo se tu po nešto za svakog ponešto, bilo da volite jednostavne stvari u seksu ili volite da eksperimentišete u ljubavnim igrarijama.

Kragujevčanka je spavala sa svim muškarcima u selu: Umesto novca, nerealno šta sve uzima kao nadoknadu!

Napredovali smo u seksu prošle godine uz pomoć novih trendova koji su nam dozvolili da se oslobodimo i uživamo više nego pre. Pored toga što nam je za neke trendove trebala samo mašta, za neke nam trebaju igračke i tehnologija kako bismo bili zadovoljeni i mi i naš partner. Neki od sledećih trendova ste možda probali, a one koje niste isprobajte sada.

Mariniranje

Foto: Pixabay.com

Ukoliko ne volite da se znojite tokom seksa i da se nešto preterano umarate, mariniranje je prava stvar za vas. Skinite odeću i zauzmite položaj kao za regularni seks, samo što se posle penetracije nećete pomerati već ćete samo tako spojeni ležati sa partnerom. Penis se prosto "marinira" u vagini.

Virtuelna realnost

Dobrodošli u budućnost! Kompanije širom sveta oberučke prihvataju virtuelnu tehnologiju, pa biste trebali i vi. Filmovi za odrasle izgledaju mnogo bolje kada ih gledate uz pomoć naočara za virtuelnu realnost, a neki od filmova omogućavaju vam da koristite seksi igračke i tako uživate u potpunosti.

Peging

Foto-ilustracija: Profimedia Juice Images/Alamy

Za sve hrabre dame i muškarce koji žele da probaju nešto nesvakidašnje peging je idealan način da eksperimentišete i uživate sa partnerom. Ovde su obrnute uloge kada je penetracija u pitanju, a ukoliko se muškarac zbog penetracije u njega ne oseća manje muževno uživaćete i vi.


Edžing

Poznat je i kao "kontrola orgazma" za muškarce čime se stavlja akcenat na zadovoljenje žene. Radi se o tome da ne budete sebični i završite sa seksom u prvih tri minuta, već se posvetite partnerki i kada ona doživi orgazam onda se prepustite vlastitom zadovoljstvu. Seks treba da traje najmanje 20 minuta.

Kareca

Seks treba da traje i predstavlja igru kojom se dolazi do zadovoljstva na kraju. Kareca je vrsta edžinga ali se malo razlikuje od njega. Ovde je poenta odlagati zadovoljstvo, zadržavati orgazam i fokusirati se na uživanje i seks kao radnju. Ako želite seks na brzaka, onda ovo nije za vas.

Akvagazam

Nova seks igračka za odrasle omogućava vam da doživite orgazam tokom tuširanja. Igračka se montira direktno na glavu tuša, a ukoliko ste se već igrali sa samim tušem onda znate o kakvom zadovoljstvu vam pričamo. Tuširanje nikada više neće biti isto.

Vezivanje

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Ako su "50 nijansi sive" nešto uradile, to je da su vratile ovakve igrarije na velika vrata u seksualni život mnogih. Seks u nama budi primarne instinkte, a vezivanje je samo jedan od načina da prihvatimo našu divlju stranu. Ovde sve zavisi od vas i od toga koliko ste spremni da se prepustite partneru.

Vežbe za vaginu

Kada vežbate kako biste održali vaše telo u formi nemojte zaboraviti da vežbate i za vašu vaginu. Radite Kegleove vežbe bar jednom dnevno i pojačajte vaše orgazme potpuno prirodnim putem.

Prsten za penis

Prsten se stavlja na penis i on kontroliše nivo protoka krvi kroz penis što čini da penis bude duže u erekciji bez orgazma i da bude čvršći nego inače. Neki modeli vibriraju što je odlično za žene kojima se ovako dodatno stimuliše klitoris baš onako kako treba da bi orgazam bio intenzivan.

Tantrični seks

Foto: Profimedia/BE&W

Istočnjački koncept meditacije i tantričnog seksa podrazumeva konekciju vašeg tela i tela partnera kroz tehnike koje podrazumevaju usklađeno disanje i uzajamne masaže. Postoje mnoge tehnike primene ovog načina seksa, a ključ je u tome da se ovaj seks odbaci kao tabu i prihvati kao moćno i oslobađajuće iskustvo. Započnite veče sa dugom masažom koja će uzbuditi vaša čula i učiniti vas oboje svesnim tela svakog od partnera.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mama

    27. januar 2018 | 12:11

    Jos samo a ma da nemam nikakvih obaveza pa moze... A komsije a djeca a posao sve dok se obavi samo se svalis u krevet i zahrces

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA