Bio je omiljen u programu za klince, sada je seks guru, ima seks bez kondoma sa ženama i nudi bizarne savete

Nezamislivo nam je da se junaci našeg detinjstva bave nekim drugim poslom kada smo mi odrasli

  • 0

Dejvid Džojner, koji ima 54 godina, je američki glumac koji je glumio roze dinosaurusa Barnija u periodu od 1991. do 2001. godine, a sada radi kao seks guru.

Sve više ljudi vrišti Trampovo ime tokom seksa - a razlog je genijalan

On podučava ljude tantričkom seksu i propagira seks bez kondoma koje ne koristi sa svojim ženskim klijentkinjama.

Prema njegovim rečima, kada imate blokadu energije onda je najbolji način da je oslobodite preko seksa i orgazma i onda je zamenite Božanskom ljubavi koja vam omogućuje da zacelite i napredujete.

Foto-ilustracija: Profimedia

-Kada se lingam (penis) i joni (vagina) spoje, javlja se izvesna energija koju samo ruke na telu mogu da stvore. Čak i preko masaže G tačke nije to još uvek ta vrsta energije, objašnjava on.

Seks bi, prema njegovim rečima, trebao da bude bez zaštite jer kondomi blokiraju energiju. On obezbeđuje test na polne bolesti kako bi zaštitio klijente od kojih očekuje da potpišu odgovarajući ugovor u kome se izjašnjavaju da nemaju polno prenosive bolesti.

Foto: Profimedia


-Kada se spuštate dole ženi kako biste je oralno zadovoljili, trebalo bi da bude kao kada izgovarate molitvu, zahvalnost na hrani koju ćete primiti. Nijedna hrana na svetu ne može da se uporedi sa nektarom boginje jer sadrži i duhove, objašnjava on.

Džojner upoznaje klijente na Tinder-u, naplaćuje 350 dolara za punu seansu tantrične masaže koja uključuje ritualno kupanje, balans čakri, masažu i orgazam, piše gossipmillnigeria.com. Mnogi njegovi klijenti imaju preko 50 i 60 godina.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA