≫ 

Isprobajte pozu 68 - "najintenzivnije seksualno zadovoljstvo" za koje nikada niste čuli

Predstavljamo vam pozu koja zahteva potpunu posvećenost partnera i veliku intimnu povezanost

  • 4

Ova poza u seksu ne podrazumeva obostrano zadovoljstvo u isto vreme kao kod poze 69, ali je manje popularna od nje iako pruža veliko zadovoljstvo i ženama i muškarcima.

Najluđa mesta za seks: Oni su dali 10 primera, od crkve preko stadiona do mosta, neki su imali trojku ili čak veće društvo (FOTO)

Ovo je poza u kojoj je jedan partner potpuno fokusiran na drugog partnera dok je kod poze 69 zadovoljstvo obostrano. Poza 68 zahteva isti položaj kao i poza 69, ali partner koji je dole leži na stomaku umesto na leđima dok mu partner koji je gore prilazi i stavlja glavu između nogu.

Foto-ilustracija: Profimedia

Poza je osmišljena kako bi se više pažnje posvetilo mestima koja inače zaboravljamo, a to su anus i testisi. Iako možda ne zvuči kao najromantičnija poza na svetu, zadovoljstvo koje može da pruži je neverovatno i može da nam proširi seksualne vidike, piše net.hr.

Idealna je za parove koji su dugo u vezi i koji se dobro poznaju jer je verovatno najintimnija poza u seksu za koju ste dosad čuli, pa može da postane malo čudno ako jedno drugome ne verujete u potpunosti i ako se u potpunosti ne prepustite.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA