Muškarci koji peru sudove imaju više seksa - evo zašto

Podela kućnih poslova ima veliki uticaj na vaš seksualni život

  • 15

Dragi muškarci, verovali ili ne, ukoliko se angažujete u kućnim poslovima naročito oko pranja sudova, imaćete više seksa sa vašom partnerkom!

"Leteći seks" nikad popularniji u Srbiji: Upražnjavaju ga najviše mladi, a može da bude poguban po zdravlje i život

Nauka stoji iza ove tvrdnje da ukoliko par ne pere zajedno sudove i ukoliko muškarac ne učestvuje u ovom ponekad ružnom poslu onda će biti manje seksa. Ovo je nešto što žene znaju još od davnina, a sada vam i mi sa oduševljenjem savetujemo – perite sudove i imaćete više seksa!

Foto: Pixabay.com/Ako posle ručka vaša partnerka zatekne ovakvu sudoperu - biće seksa!

Žene koje uglavnom peru sudove kažu da su manje zadovoljne svojom vezom, više se svađaju sa partnerom i imaju loš seksualni život. Žene kojima partneri pomažu u ovom psolu su srećnije, a srećna žena znači i više seksa.

Razlog je u tome što je ovaj kućni posao ženama grozan pa su one zbog toga često nervozne i loše raspoložene, pa im nije do seksa. Zamislite samo ženu koja je spremala ručak za celu porodicu i čistila za svima posle ručka. Pa kome bi bilo do seksa?

Foto: Pixabay.com/Žene koje same peru sudove ne misle da su dovoljno privlačne.

Žena koja pere sudove i dodiruje ostatke hrane, smatra sebe manje privlačnom nakog ovog posla zbog čega se to njeno nezadovoljstvo oseća i u spavaćoj sobi, piše scarymommy.com. Sada se situacija na svu sreću menja jer je veliki broj muškaraca spreman da pomogne svojim partnerkama i pomogne im u poslovima. Za uzvrat one se više trude u spavaćoj sobi.


Ukoliko ste u vezi u kojoj ste navikli da se posle ručka zavalite u fotelju i gledate utakmicu, nemojte se čuditi što vam manjka seksa. Upozoreni ste!

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    14. april 2018 | 21:12

    Mene bi bilo sramota da moj muz pere sudove umesto mene. To nije posao za muskarce, to su zenski poslovi. Oni su tu da obavljaju fizicki teske poslove, donose namirnice, vrse popravke, sve tehnicke stvari oko kuce. Samo fali jos i sudove da nam peru. Zene, budite zene, kao sto su i mase mame, bake, bicete srecnije. U nasoj kuci sudove perem ja, i seksa nam uopste ne manjka.

  • Goran

    14. april 2018 | 14:48

    Kupis masinu za pranje posudja.

  • Bond

    14. april 2018 | 18:18

    Bas cu da perem. Ima zena koliko volis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA