Imala je jutarnji seks svakog dana i sada otkriva kako joj je to promenilo život

Svaki par je aktivniji tokom početka veze, ali brojne obaveze čine da seks nekako padne u zatišje

  • 9

Seks je jedan od najboljih delova odrastanja, preciznije orgazmi koji mu slede. Svaki par je aktivniji tokom početka veze, ali brojne obaveze čine da seks nekako padne u zatišje. Parovi koji žele da neguju taj deo svoje veze onda posežu za jutarnjim seksom.

Zašto žene ne vole oralni seks i kako da ga konačno zavole?

Upravo zato, novinarka Amanda Mekkoj, je počela da upražnjava jutarnji seks sa svojim partnerom, a ovo su njeni utisci:

- Mi imamo svoje karijere i odgovornosti, a ponekad smo previše umorni da bismo imali seks. To ne znači da je uzbuđenje nestalo; u stvari, što je naša veza  dublja, jača je i moja privlačnost prema njemu. Često smo to radili noću, ali u našoj jutarnjoj rutini je seks postao mnogo bolji. Dakle, napravili smo "pakt" da imamo jutarnji seks svaki dan tokom cele sedmice (u 6 sati ujutru) da vidimo kako će to uticati na nas. - piše Amanda.

Foto-ilustracija: Profimedia

Amandina iskustva su odlična, ali sama kaže da je "pakt" ispao mnogo bolji nego što je očekivala.

- Jutarnji seks je neverovatno energičan. Kao neko ko nije jutarnja osoba, uživam u tih dodatnih 20 minuta kad se mogu okretati u krevetu. Otkrila sam da mi je tokom tih nedelju dana, bilo lakše da se izvučem iz kreveta svakog dana. Rad mog srca je postao bolji, a jutarnji seks je jednak jutarnjem vežbjanju, samo što je mnogo zabavniji. Osećala sam se energičnije, a ako i vi niste jutarnja osoba imam savet za vas - manje kafe, više seksa! - piše Amanda.

Amanda i njen partner su bili bolje raspoloženi tokom te nedelje, čak su postali i bliskiji. Jutarnij seks je činio da se osećaju posvećenije jedno drugom. Istraživanja pokazuju da seks oslobađa oksitocin (hormon sreće) koji čini da se osoba oseća sjajno. Dobijanjem jutarnjih doza ovog hormona, osobe postaju spremnije za dnevne izazove.


Foto-ilustracija: Profimedia

Ali, jutarnji seks nije čarobna pilula koja može učiniti da svi problemi u vezi nestanu. Iako im je jutarnji seks bio prijatan, bilo je dana kada su Amanda ili njen partner bili nervozni ili loše raspoloženi. Jutarnji seks je činio da takve stvari bolje prođu.

- Priznajem, bilo je dana tokom nedelje kada sam bila u iskšenju da prespavam seksualnu sesiju. Pogotovo kada bih legla kasno, tih dodatnih 20 minuta koje bih mogla da prespavam su zvučali sjajno. Ipak, te sesije nismo preskakali. - piše Amanda.

- Jednog jutra mi je partner rekao "Hajde da ovo radimo zauvek". Osmog dana smo pritisnuli dugme za odlaganje, ali već devetog smo se vratili jutarnjem seksu. - piše Amanda.

(Telegraf.rs / Izvor: popsugar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    27. novembar 2018 | 12:09

    I ja svako jutro zapocnem dan seksom. Prva se ja probudim, iskoristim jutarnju erekciju muza, probudim ga na lep nacin. I tako nam oboma dan pocne divno, odemo sa osmehom na posao.

  • DARKO 100%

    27. novembar 2018 | 07:26

    ZORNJAK😉

  • MZ

    27. novembar 2018 | 08:10

    Bogami dobro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA