Isprobajte pozu vodopad: Potpuna dominacija nad muškarcem za zajedničko zadovoljstvo

Ako tražite malo noviteta ne biste li začinili vas seksualni život na pravom ste mestu

  • 3

Prema najnovijem istraživanju, 35 odsto žena i 27 odsto muškaraca izjasnilo se da im je omiljena poza u seksu misionarska poza.

Ukoliko vam je već dosadila ova poza u krevetu, imamo za vas jedan predlog koji će podići atmosferu u spavaćoj sobi do usijanja.

Foto: Profimedia / Recite ovih 5 reči u krevetu i sačekajte da vidite šta će da se desi

Poza vodopad se lako izvodi i daje ženi potpunu kontrolu nad situacijom. Kako biste izveli ovu pozu, vaš partner treba da leži na ivici kreveta sa torzom spuštenim preko ivice i glavom blizu podu. Vi ste ta koja odlučuje da li ćete stati iznad njega sa nogama pored kreveta ili na krevetu.

Ova poza daje ženi punu kontrolu koja joj dozvoljava da ide sporo ili polako kako god želi. Sa ovim uglom penetracije, ženi je lako da doživi orgazam jer stimuliše sve nejne bitne tačke.

Pošto se vašem partneru krv sliva u gornji deo tela i on će uživati u pozi podjednako kao i vi. Ako želite, možete da začinite ovu pozu tako što ćete se okrenuti na kontra stranu. Naš predlog je da u igru uvedete i rezervnog igrača - seks igračku.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA