10 saveta za najbolji oralni seks u životu

Kada je u pitanju oralni seks važno je da vam mašte nikad ne nedostaje

  • 11

Ukoliko želite da unesete neke novine u vaš seksualni život, počnite od inovacija u oralnom seksu.

Isprobajte seksi tehnike koje će i vama i vašem partneru pružiti najbolj eoralno zadovoljstvo ikada.

“Nevidljivi” oralni seks

Obratite pažnju na sitne detalje. Foto-ilustracija: Profimedia.com

Velikom broju žena potrebno je vreme da se psihički opuste i uživaju u oralnom seksu. Ako je to slučaj sa vama, ugasite svetla jer što vam manje stvari odvlači pažnju to bolje.

Posvetite se F tački na njegovom telu

Kožica sa donje strane njegovog penisa zaslužuej poseban tertman. Stavite vrh prsta na ovo mesto kako biste stimulisali njegovu F tačku, a zatim obuhvatite ceo penis ustima, uključujući i vaš prst.

Zamolite ga da pojača pritisak

Mnoge žene ne mogu da dostignu orgazam za vreme oralnog seksa zato što je muškarac suviše nežan. Tražite mu da sisa vaš klitoris jer će tako osećaj biti intenzivniji.

Ovako još to niste radili

Rupica na vrhu njegovog penisa je jako osetljiva. Vrhom jezika pritisnite to mesto. On verovatno ni ne zna da ovo osetljivo mesto ima potencijala, pa će mu se svideti to što ste otkrili.

Multitasking za više orgazama

Stimulišite nekoliko erogenih zona odjednom. Foto: Profimedia.com


Žena će bolje doživeti orgazam ako muškarac stimuliše više mesta odjednom. Dakle, dok je nejgov jezik u poslu recite mu da se igra vašim bradavicama.

Seks trik za buđenje čula

Kožica koja se nalazi tik ispod glavića je veoma osetljiva na dodir. Prekrijte zube usnama, a zatim obuhvatite glavić usnama. Čvrsto pritisnite, a zatim otpustite pritisak. Ovaj potez će razbuditi nervne završetke, a zatim ih opušta što može veoma da mu prija.

Hlađenje može da bude hot

Kada ste uzbuđeni vaša temperatura raste pa će sve što je hladno da probudi vaša čula. Pokušajte sa kockicama leda ili usmerite ventilator ka vama da vam bude hladnije dok osećate njegov topao dah među nogama.

Mislite da ulazi preduboko?

Primetite stari trik kako biste ga zbunile i još više uzbudile. Foto-ilustracija: Profimedia.com

Uz pomoć ovog trika ćete ga navesti da misli da ste ceo penis uzeli duboko u usta - stavite vrh jezika na gornje zube i pustite da nejgov penis udara o donji deo vašeg jezika.

Popnite se gore

Dame, ne morate da ležite da biste dobile oralni seks. Neka on legne, a vi ga opkoračite u predelu ramena i sednite mu tik iznad usana. Ovako ćete imati dodatnu kontrolu kada je reč o pokretima pa ćete lakše postići vrhunac. Ovo je veoma uzbudljivo i za muškarce jer imaju odličan pogled.

Užitak za oboje

Lezite jedno do drugog u pizi 69. Dok pružate i primate oralno zadovoljenje stavite ruke na njegovu zadnjicu i zamolite ga da i on učini isto. To su veliki mišići koji kada se trlajju povećavaju zadovoljstvo.

(Telegraf.rs/cosmopolitan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    10. novembar 2018 | 07:14

    Na jednoj radio stanici gostovao Dzej ,javi se jedna zena i kaze Dzeju ,vidi kakav si ,mogu burek sa glave da ti jedem,a Dzej joj odgovori:a za jogurt moraces malo da se spustis😃

  • Sexo

    10. novembar 2018 | 08:22

    To je tekst a ne Kija Zadruga i ostala sr.nja

  • Nada

    10. novembar 2018 | 11:51

    Kad koristi i prste i jezik istovremeno, mmmm, najbolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA