≫ 

4 seks igre koje će vam utoliti čak i želje za koje niste znali da imate

Ove igre u spavaćoj sobi će učiniti čudo i tek tad ćete postati svesni koliko ste do sada propustili

  • 2

Seks je dobar, ali uz ove igrice može da bude još bolji. Stručnjaci kažu - najbolji! Kada ih jednom probate, više nećete želeti ništa drugo u svojim seksualnim odnosima.

Seks terapeuti preporučuju parovima koji su u dugim vezama da obavezno začine svoj ljubavi život novim igricama u spavaćoj sobi.

Fantaziranje i donošenje vreline ispod čaršava će vas udaljiti od rutine i pred vama je svetla budućnost.

Poznato je da seks blagotvorno deluje na zdravlje tela, ali i psihe. Sada su naučnici dokazali da postoje određene igre koje treba da igrate kako ne bi brinuli za vezu ili brak.

Foto-ilustracija: Profimedia / "Yoni" masaža je posebna vrsta masaže za postizanje zadovoljstva

Inovativne igre

Inovativne igre su one koje ispituju granice vaše požude. Zapitajte se koliko umete da fantazirate i koliko ste hrabri. Preporučuje se da partneri pojedinačno naprave liste svari koje bi voleli da urade, a do sada nisu. Vidite koliko se preklapaju vaše liste i bacite se u akciju. Napišite na papirićima to što ste zajednički zaključili da želite, izvlačite jedan po jedan papir i realizujte svoje potrebe.

Seks kakav do sada niste iskusili ća vam sigurno prijati i podstaći će vas na još.

Čak i dok zamišljate ono što treba da uradite požuda vam raste.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy


Igrajte uloge

Ubacivanjem u neke uloge obavezno se stavra odnos dominantnog i podređenog. To je dovoljno da zapali vatru među vama. Primena uloga dovodi do promena seksualnih ambicija i vaše "mnogo uslovljava još više". Dolazićete do različitih seksualnih identiteta koji će pomerati vaše granice i otvarati "kovčeg" vaše mašte kada je seks u pitanju.

Erotika je ovde ključ za rešenje seksualnog pitanja. Otvorite se i posvetite se, samim tim doživećete probijanje svojih granica.

Vaša nova seksualnost će definisati ono što ste i zadovoljstvo će se preliti i na ostale aspekte života.

Foto: Profimedia

Virtualne igre

Koristite tehnologiju da biste poboljšali vaš seksualni život i doveli vašu želju do vrhunca. Ovo uključuje vođenje ljubavi preko telefona, preko interneta, snimanje seksualnog čina, snimanje striptiza i slično. Isprobajte koliko je za vas dobra netelesna požuda i da li ona može da dovede do paljenja posebnih iskri koje su tu negde tinjale u vama.

Sada je moguće da ovu igru povežete sa prethodnom. Recimo, oduvek ste želeli da ste zmaj koji vodi ljubav sa vanzemaljcem. Virtuelne igrice mogu da vam omoguće da osetite to iskustvo, pa nemojte odustajati.

Treba napomenuti da ćete se iznenaditi istražujući svoje telo umesto svog partnera i da postoji mogućnost da vam se to više dopadne od seksualnog odnosa.

Foto-ilustracija: Profimedia

Takmičenje

Takmičenje u seksualnim dometima, u fantazijama u erotici, sve to može da poveća požudu.

Međutim, na ovu igru vas treba upozoriti, jer ćete bar u jednom trenutku biti pobeđeni. Naime, ako ne podnosite dobro poraze, ova seksi igrica nije za vas. Tada ona čak može da bude i kontraproduktivna. i da ssmanji vašu seksualnu želju, da vas udalji od partnera, da vas potčini u vezi oravom smislu te reči.

Stoga, seks terapeuti napominju da takmičenja uvek moraju da imaju jasna pravila, gde ćete sprečiti partnera da zađe u polja koja se vama ne dopadaju. Morate biti precizni, inače će se vaše igranje ružno završiti.

(Telegraf.rs / tonic.vice.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA