"Komšinica i ja smo zamenile muževe jer nam je bilo dosadno u seksu, ali definitivno sam pogrešila"

Priča ove žene će vam uzdrmati razum

  • 24

Navikli smo na priče o prevari, ali ovo je nešto što prevazilazi svaku ideju otvorenog braka. Kej Morijarti je zamenila muža sa komšinicom, jer joj je bilo dosadno u seksu, ali posle toga se grdno pokajala. Ipak, nikada nije uspela da popravi učinjeno.

Možda ste pomislili da je ideja koja je pala na pamet Kej Morijarti, da sa svojom komšinicom zameni muža, "moderna", ali istina je daleko od toga.

Dogodilo se to 70-ih godina, a danas penzionerka 78-godišnja Kej žali zbog tog nesmotrenog poteza. Kaže, to joj je velika greška u životu.

Foto: Profimedia / Neki ljudi smišljaju neverovatne izgovore da bi prikrili svoje neverstvo

Kej je upoznala četiri godine stareg supruga Roberta kada je imala 19 godina, a on 23, i posle više godina braka u kojem su dobili dvoje dece, tražila je strast koja se u tom braku izgubila.

Ispričala je kako je njen suprug bio jedini muškarac s kojim je imala seksualne odnose u životu i da ga nikada do tada nije prevarila.

Ipak, uprkos tome, pitala se kako bi bilo spavati s nekim drugim.

U braku su dobili kćerku i sina koji su bili vršnjaci dece njihovih prvih komšija.

Foto-ilustracija: Profimedia


Naime, nakon što je pročitala jednu knjigu o samopomoći, knjigu je prosledila i svojoj prijateljici i prvoj komšinici Riti. Kad ju je i ona pročitala, došle su na ideju da malo zamene muževe, jer im je biolo dosadno u seksu.

Ideja o zameni muževa kod njenog supruga Roberta nije naišla na odobravanje, protivio se. Ali komšinicin muž Teri je želeo zamenu.

Kej je celu situaciju opisala u svojoj knjizi "The Husbands Next Door".

Parovi su odlučili da odu na zajednički dvonedeljni odmor. Bio je dogovor da jedan dan u nedelji zamijenjeni parovi imaju svoj dan, odnosno noć, bez dece. Oba para su uživala u strasti.

Foto-ilustracija: Profimedia

Kada su se vratili svojim kućama, Rita i Robert su rekli svojim supružnicima da su odlučili da ostanu zajedno i da izgrade zajednički život i da će sva deca živeti s njima.

Šokirana Kej nije mogla nikom da se požali zbog stida koji je osećala. Ostala je bez svega, pa se preselila kod Terija.

Kćerka je ipak ostala s njima, kao i mlađa Terijeva.  Sin se udaljio od svoje majke i s njom nikada više nije imao dobar odnos, a njena kćerka se udaljila od oca koji je s novom ženom otišao da živi na drugi kraj zemlje.

Iako je uživala u strastvenoj noći s Terijem, Kej je jako nedostajao suprug Robert s kojim je imala stabilan dom. Celi život žali zbog odluke koju su doneli, a s Terijem se razvela posle sedam godina veze.

(Telegraf.rs / vecernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    29. januar 2019 | 08:40

    Muz i ja se godinama vec druzimo sa parom iz nase zgrade, i nikad nije bilo problema. Nas brak je divan, oni takodje imaju skladan brak, tako da je sving seks samo jedna dobra zabava koju s vremena na vreme praktikujemo. Ali samo ucetvoro, nikad nisam imala seks nasamo sa komsijom niti moj muz sa komsinicom.

  • Kole@

    29. januar 2019 | 03:32

    Baš je zanimljiv događaj: Jedne prilike se desilo slučajno nešto slično ovom paru samo mi se nismo pokajali nama je bilo lepo. Mismo jednog vikenda, pozvali nas naši prijatelji u goste gdesmo ja i supruga pristali na poziv i otišli. Kadsmo došli lepo su nas dočekali i obradovali namse skuvali su odma kaficu i uz kficu smo malo caskali posle su doneli neko vino kojesmo nazdrvili naš susret! Posle smo nastvili priču o svemu i svačemu gdesu nam predložili dase kartamo odma smo prihvatili to i volimo ja i supruga! Zappčeli smo igru i malo duže doksmo igrali karte predlože naši prijatelji dase malo raskomotimo štosmo i učinili. Posle smo prešli u spavaću sobu počeli se ljubiti i maziti, nakon toga smo započeli seks oni pred nama mi pred njima! Posle smo zamenili supruge nemožemo opisati kako nam je bilo lepo. Voleli bi opet tako nešto učinit kadbi našli par kao štosu naše želje ako ima neko neka nam se javi Kole 60 Sloba 62 SU

  • Veseli kotao

    29. januar 2019 | 18:24

    Sve zene sanjaju o neobuzdanom sexu To im je u prirodi samo sto muski misle da su im jedini...smesno Samo udrite...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA