"Dečko me je posle seksa terao da se kupam i molim sa njim, pristala sam na sve, a onda me je na kraju izdao na najgori mogući način"

Seks je iskustvo koje svako od nas doživljava na svoj način

  • 13

Praktikovanje nekih rituala posle seksa svojstveno je mnogima, a neke stvari s vremena na vreme mogu da nas šokiraju i toliko iznenade da promenimo pogled na sam seksualni čin.

Svoje neobično iskustvo sa dečkom sa kojim je tri godine bila u vezi podelila je Milana iz Bajmoka. Njen dečko je bio izuzetno religiozan i posle svakog seksa imao je ritual u kome je i ona morala da učestvuje, a u pitanju je - molitva.

Molitva je za neke ljude veoma važan ritual. Foto: Pixabay.com

- Kada smo počeli da se zabavljamo, nisam primetila da ima sklonost ka tome. Bilo mi je čudno kada bi nestao na par minuta pošto završimo sa seksom. Otišao bi da se istušira i vratio potpuno smiren, nisam ni slutila šta radi, rekla je ona.

Nakon nekog vremena priznao joj je šta radi, ali ni u tome nije videla problem. Sve dok jednog dana nije tražio od nje ga mu se pridruži u molitvi. Misleći da će se na tome završiti Milana je pristala.

- Nije mi bio problem da se kupamo posle seksa i molimo, ali je on posle izvesnog vremena predložio da nedeljom idemo u crkvu, ispovedamo se i počeo je da priča kako ćemo zbog toga što radimo otići u pakao, dodala je.

Kada je posle nekog vremena sela i počela da razmišlja o njihovom odnosu na početku veze sve joj je bilo jasno. Kada su se upoznali on nikako nije hteo da imaju seks, jer je izuzetno religiozan. Čak i kao takav često bi inicirao dodire i maženje, a kada dođe na korak od toga da imaju seks on bi se povlačio. Kada je nakon nekoliko nedelja ipak pristao da imaju seks opet se povukao u sebe i postao čudan. Izjavio je kako se zbog toga kaje i nastavili su da žive kao normalan par uz redovan seks. Nije ni sumnjala da ima ovakav ritual sve dok joj nije sam priznao šta radi.

Čudni rituali posle seksa neke ljude baš znaju da iznenade. Foto: Pixabay.com

- Naš seksualni život bio bi dobar pa se onda opet pokvari. Nekad bih ga napila ili zamolila prijatelje da ga napiju, šetala bih se po kući u tangama i seksi vešu kao očajnica ne bih li ga izazvala i to bi ponekad upalilo. Imali bismo seks par puta mesečno ili nedeljno ako mi se posreći, a onda opet nedeljama ništa. Iako je religiozan dozvolio mi je da koristim pilulu kao kontracepciju. Ne daj Bože da ostanem trudna, abortus ne bio nikako moguć, ispričala je.

Iako su 0živeli u istom stanu, njih dvoje su spavali u odvojenim sobama. On je za sebe uzeo manju sobu sa singl krevetom, dok je njena soba bila sa velikim krevetom i svećama u kojoj imaju seks kad god on to poželi. Ono što nikako nisu smeli da propuste bio je odlazak nedeljom u crkvu na službu nakon koje su oboje morali da se ispovedaju svešteniku i traže oproštaj za grehove. Krivica je bila njegov veliki problem i to ga je polako izjedalo.

Iako je prihvatila sve njegove mane i probleme, Milana nije bila srećna. Saznala je od drugarice da je dečko vara sa drugaricom iz srednje škole i tada je odlučila da ga ostavi.

Uživanje u seksu treba da bude obostrano zadovoljstvo. Foto: Pixabay.com

- Ja sam prihvatila sve njegove probleme i bila uz njega, bila sam spremna da se venčamo i rađam mu decu, a on me je varao. Sigurna sam da ima seks sa tom devojkom i da je neće ostaviti jer oseća krivicu. Neku granicu u životu ipak nikada neće preći, izjavila je.

Milana je sada u srećnom braku sa čovekom koji joj ne odbija seks kad god ona to poželi i koji nema tako uvrnute običaje nakon svakog seksa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragec

    20. februar 2019 | 08:18

    Najvaznije je kceri moja,sto si se ti trsila tog coveka.Zivi sada i uzivaj.A takva vrsta religioznosti,gde te je on varao sa drugom,dovoljno kazuje o njegovoj religiji.Mracne strsne ljudskog uma neistrazene su.Sada si u svetlosti,i jednostavno potisni iz secanja takvo zivotno i ljubavno iskustvo..Zivot je lep..

  • Sirogoj

    20. februar 2019 | 08:10

    Oče Makarije, da li nas ovo đavo iskušava?...

  • Свештеник

    20. februar 2019 | 06:04

    "Нема човека да живиа да не греши"! Цркву треба да гледамо као амболанту за душу,и лечење од страсти и лоших навика. Манастири су као болнице за теже случајеве,за оне који ДОБРОВОЉНО желе да се лече и живе у што већој чистоћи духовној. Међутим,поготово у данашњем времену,многи који долазе па чак и свештеници(који би требали бити лекари),због своје гордости(највећи смртни грех),постају ФАНАТИЦИ(верници)или лоши лекари(свештеници) који и сами требају лечење,и терају по нечем своме,како њима одговара,а не онако како су прописали Свети Оци,међу којима је и наш блаженопочивши Патријарх Павле.Нормални верници,и нормални свештеници,шире мир и радост у свом окружењу,а,нажалост тога је све мање😥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA