Ona zarađuje 3 i po miliona dinara godišnje na "taticama" koji imaju fetiš da budu sa razmaženom devojkom

Oni joj kupuju poklone i dodatno joj daju brdo love, a ona se peči i ponekad imaju seks

  • 5

Smislila je izvanredan način da zaradi novac za studije i to zahvaljujući uvrnutim muškim fetišima. Oni žele razmaženu devojku i ona to postane za jako velike pare. Pokloni su još i uslov za njenu uslugu i ne računaju se u cenu, a o tome da li će biti seksa uvek dobro razmisli.

Samanta je studenrkinja sa Npovog Zelanda koja je našla izvrstan način da zaradi novac za školovanje, a da se istovremeno zabavi i da se ukrasi skupim poklonima.

Naime ona je istraživala sajt "SeekingArrangement" i shvatila da postoji mnogo sredovečnih ili čak starijih muškaraca čiji su fetiš mlade razmažene devojke kojima moraju da kupuju skupe pokil.one kako bi ih osvojili.

Kada je to shvatila, rešila je da postane jedna od njih.

Foto-ilustracija: Profimedia / "Ljubavni aranžmani" su sve više popularni u celom svetu

- Šaljem "taticama" poruku sa ponudom svojih usluga koje su uvek različite, od skupih "krpica" do luksuznih putovanja, a oni zauzvrat na određeno vreme dobijaju razmaženu lepoticu koju moraju da maze i paze i da joj titraju - kaže Samanta.

U zavisnosti od toga sa kakvim tipom muškarca ima posla, ona se prilagođava u zahtevima. Često je spontana i menja svoj plan u sekundi, jer shvati da bi "tatica" bio srećan kad bi joj podario nešto "veliko".

- U moju cenu nije uračunat seks i on se ne podrazumeva, ali ponekad osetim potrebu da i na taj način ponegujem muškarca kojem je jedno derište potrebno kako bi se napalio. Nije da mi ih bude žao, nego samo želim da steknemo potpuni kontakt jer smatram da zaslužuju više od drugih - kaže Samanta.


Foto: Profimedia/imageBROKER

Njena zarada je 3 i po miliona dinara godišnje i to kad plati porez na svoju legalnu firmu i kad odbije ono što potroši dok potražuje klijente, odnosno "tatice".

- Ponekad ih izmamim na prvu večeru upoznavanja koju ja plaćam, ali sqamo da bih videla da nisam u opasnosti i da su negujući tipovi - objašnjava.

Kad proveri klijenta više ništa ne plaća, već samo jako dobro zarađuje i mnogo uživa.

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    11. februar 2019 | 07:55

    Auuuuu,ma jel moguce !!! Zenski Kristofer Kolumbo !!! Kako je samo mudra ta mala novozelandjankaaaa !!! A sto ne pisete o jos O DESETINAMA HILJADA BAS ISTO TAKVIH OVDE U SRBIJI ??? Sta nas uvo boli za te tamo,dajte o Milici,Mariji,Zorici,Dragani,Jeleni...koliko one zaradjuju ovde ???

  • Baki

    11. februar 2019 | 13:29

    Ima par primeraka i u zadruzi.

  • Ojdanic

    11. februar 2019 | 06:57

    Opasno se o prostituciji prica ovde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA