"Zatekla sam muža u krevetu sa dve prostitutke, ali pravo poniženje sam doživela kada mi je u tom trenutku rekao šta moram da uradim za njega"

Taman kada pomislite da nekog dovoljno dobro poznajete, on vas iznenadi

  • 1

To što ste u braku sa nekim ne znači da ga dobro poznajete i da možete da predvidite sve postupke, pogotovo one vezane za seks i moguću prevaru.

Razočarenje koje je jedna žena doživela, rešila je da podeli sa drugim korisnicima društvenih mreža ne bi li skrenula pažnju na moguće greške koje svakome od nas mogu da se dese.

- Ušla sma u naš stan i zatekla ga u krevetu golog sa dve plavuše dok je on bio vezan najlonkama. Bili su goli, a one su ga vezale i kažnjavale ga. Nikada u životu nisam videla nešto slično. On je pokušavao da ih otera, ali one nisu htele da odu dok im ne plati još zbog poniženja koje su doživele. Stajale su pored kreveta i ucenjivale ga. Na kraju sam otišla do bankomata, podigla 300 evra i isplatila ih.

Nije mogla da veruje kakvo je iznenađenje dočekalo kada je stigla kući. Foto-ilustracija: Shutterstock

Mislila sam da sam dotakla dno. Onda se dve nedelje kasnije pojavila neka žena u suzama. Ona mi je ispričala da je jedna od njegovih bivših i da je ostala trudna nakon što su jednu noć proveli zajedno dok ja nisam bila tu. Rekla sam joj da je lažov, ali mi je onda ona opisala moju spavaću sobu do detalja. Tražila je od mene da joj platim 500 evra, koje sam opet morala da joj dam.

Od tada pokušavam da izbacim mog nevernog muža iz stana, ali on ne želi da ode. Stalno smišlja nove izgovore: te njegovi iznajmljuju njegovu sobu, njegov auto ne radi, šef mu duguje novac koji nikako da mu isplati, a ne može da ode dok ga ne isplate.

On me samo zavarava jer očigledno misli da će me sve proći i da ću se ja smiriti. Ali, konačno mi je svega dosta, i njega i njegovih laži i prevare. Bili smo zajedno tri godine i poslednjih 18 meseci nismo imali seks jer mi se od same pomisli na njega okrene želudac.

Seks u njenom krevetu nije mogla da mu oprosti. Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy


Uvek mi je govorio da sam ja jedina koja može da ga spasi, ali zašto bi se ja time bavila u mom životu? Čak mi više nije zabavan ni zanimljiv kao pre, napisala je ona.

Mnogi je podržavaju i savetuju da nije ona kriva što se oseća demoralisano i iskorišćeno. Doživljavala je poniženje za poniženjem i sada je umorna i besna. Muškarac koga im pored sebe je ne zaslužuje i treba da ga se otarasi uprkos tome što ga je nekad volela.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA