Prepoznajte lošeg ljubavnika: Ako vaš muškarac radi neku od ovih stvari ne očekujte ludilo u krevetu

Govor tela i neke navike u ponašanju mogu mnogo da vam otkriju o muškarcu

  • 12

Počeli ste da izlazite sa nekim muškarcem  i pokušavate da saznate nešto više o njemu na osnovu njegovog ponašanja i nekih navika, a koje mogu da vam otkriju i kakav je u seksu.

Većina žena složiće se da je najbolji uvid u ljubavničke sposobnosti muškarca pre odlaska u krevet s njim zapravo poljubac. Oni koji se ljube nežno, sa mnogo pljuvačke mogu se opisati kao predvidivi i dosadni, pa od njih ne očekujte mnogo strasti u krevetu.

Obratite pažnju na to kako vas ljubi. Foto: Pixabay.com

Brzinski poljupci i stil centrifuge u kojoj se razmenjuj estalno jedan te isti pokret odaje sebičnog ljubavnika koj iu seksu misli samo na svoje zadovoljstvo, dok muškarac koji razmenjuje različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene otkriva senzibilnog ljubavnika. Muškarac koji dlanovima obuhvati vaše lice i tokom poljupca mu se otme po koji uzdah otkriva da vas u njegovom krevetu očekuje puno uzbuđenja. Ukoliko je poljubac loš, očekujte i loš seks.

Najbolji ljubavnici su hedonisti koji uživaju u dobrom zalogaju, a najgori su oni koji su preterano izbirljivi. Muškarci opsednuti brojanjem kalorija i održavanjem svojih mišića visokoproteinskim obrocima u seksu višeuzbuđuju sami sebe nego što ih uzbuđuje partnerka. Ipak, proždrživo i brzinsko žvakanje hrane nis u poželjni, jer otkrivaju muškarce koj inemaju strpljenja ni u čemu, p atako ni u seksu.

Monoton glas bez promene tonaliteta kao i izraza lica otkrivaju dosadnog ljubavnika. Česte promene u govoru ka oi glasno pričanje otkrivaju da pred sobom imate temperamentnog ljubavnika.

Mnogo toga o muškarcu može da vam otkrije njegovo ponašanje. Foto: Pixabay.com

Što je muškarac otvoreniji i društveniji, to su veće šanse da dobro komunicirate u spavaćoj sobi. Zatvoreni muškarci mogu da budu prikriveni vulkan strasti, a kod onih tajanstvenih i ćutljivih koji radije posmatraju druge nego što govore, veće su verovatnoće da imaju neke bizarne seksualne fetiše.


Onaj koji u restoranu ili kafiću sedi preko puta vas, leđima okrenut ostatku prostorije siguran je pobednik u krevetu, jer time demonstrira da je fokusiran na partnerku i spreman je da joj ugodi. Onaj koji sedi raširenih nogu i svako malo posmatra druge ljude, u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv.

Muškarac koji u razgovoru ovlaš dodirne sagovornika, potapša ga po ramenu i nema problema sa fizičkom bliskošću, u seksu je znatiželjan i sklon je eksperimentisanju. Muškarci koji su fizički udaljeni od sagovornika, a telo im je ukočeno u razgovoru su nesigurni i ne vole da pokazuju osećanja. To ih ne čini dobrim ljubavnicima pa ih se klonite.

Otkrijte da li ste sa emotivnim muškarcem ili sa nezainteresovanim. Foto: pixabay.com

Još jedan značajan faktor u proceni seksualnih veština jeste i držanje za ruke. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom i drži vas isprepletanih prstiju je neko ko je možda emotivni zavisnik i mogao bi da vas guši. Oni koji tek povremeno dodiruju partnerku i brzo joj puštaju ruku nisu taktičari ni u seksu pa im je bitnija mehanika od osećaja. Najbolji ljubavnici su oni koji nežno prislone dlan na vaš dlan.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deda

    8. mart 2019 | 11:20

    Jos ako ispred restorana ima Mercedes i Iphone XXZ, bice da je najbolji ljubavnik.

  • Snezana

    9. mart 2019 | 14:53

    Ne znam, ja nekako čim vidim muškarca koji mi se svidi fizički odmah znam i osećam kakav je u krevetu. Ne treba mi ni jedna od ovih situacija koje su navedene. Jednostavno odmah znam i osetim. Kao da imam neki radar. 😀 Hoću da kažem da odmah znam da li bi meni odgovarao u krevetu, jer žene imaju različite afinitete. Ne može se reći za jednog muškarca da je los ili dobar u krevetu. Nekome je loš, nekoj drugoj ženi je super. Tako da eto, ja imam taj "talenat" da na prvi pogled znam da li meni odgovara. 😀

  • Čika delija momak

    8. mart 2019 | 08:42

    Pih, ne sme čovek ništa ni da pogleda... Stvarno ste na kraj srca. Ovo ustvari neka žena pisala kako želi da se ponaša njen muškarac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA