≫ 

Neka vam prva bračna noć bude noć za pamćenje i puna seksualnog uzbuđenja

Prva bračna noć je nešto što se pamti ceo život i zna da bude baš stresna za novopečeni bračni par

  • 10

Prva bračna noć je trenutak koji se čeka celog života. Učinite vašu prvu bračnu noć nezaboravnom uz pet saveta koji vam mogu pomoći da ostvarite neverovatan seksualni užitak.

Za mnoge osobe, posebno žene, prva bračna noć bi zapravo mogla biti ujedno i prvo seksualno iskustvo. Nije ni čudo da bi to moglo biti uzbudljivo i zabrinjavajuće iskustvo, jer mladoženja ili mlada možda nemaju pojma kako da iniciraju seks ili razgovaraju o tome.

Nevinost je samo stanje uma

Foto: Pixabay.com

Mnoge žene daju preteranu važnost tome da ostanu nevine sve dok ne stupe u brak. Međutim, danas nije čudo ako jedan od partnera nije nevin. Mnoge device mogu provesti besane noći brinući se o tome kako će partner reagovati prvu bračnu noć.

Međutim, valja istaći da nevinost nije ništa drugo nego stanje uma i to je u potpunosti odluka pojedinca, da li želi imati seks pre braka ili ne. Najbolji način za prevazilaženje ovoga je razgovor s partnerom o ovoj temi pre prve bračne noći kako ne bi došlo do nesporazuma.

Lična higijena

Bilo da vam se to sviđa ili ne, lična njega je vrlo važna, pogotovo kada prvi put imate seks sa suprugom. Međutim, važno je istaći i to da žene svakako više vode računa o ličnoj higijeni u odnosu na muškarce pa verovatno u ovom pogledu neće doći do neugodnosti prilikom prvog intimnog susreta.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ostvarite kontakt očima

Zapamtite, ponekad pogledom možete kazati više od reči. Mnogim parovima nije prijatno da razgovaraju o tome šta im je u glavi, pogotovo kada je seks u toku, pa održavanje kontakta očima može pomoći partnerima da izraze ono što im je neugodno da izgovore.


Imajte razumevanja prema željama partnera

Imajte razumevanja prema željama svog partnera. Mnogi ljudi misle da nije obavezno tražiti pristanak bračnog druga na određene stvari pre seksa, ali ovo je pogrešan koncept, jer akcije tokom seksa uvek trebaju biti proizvod dogovora žene i muškarca.

Flert

Kako biste izbegli moguće neugodnosti tokom seksa prve bračne noći, odličan način za razbijanje treme je flertovanje s partnerom tokom same ceremonije venčanja.

(Telegraf.rs / klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA