Zbog dečkovog penisa od 21 centimetra sam morala da raskinem sa njim jer je seks bio paklen

Kada je reč o seksu, veličina je i te kako bitna

  • 35

Veliki penis nije uvek bolji od malog, jer poput malog može biti problem imati i seks sa nekim muškarcem koji ima veliki penis.

Muškarci misle da je bolje imati veći nego manji penis, a istina je da veliki penis može i te kako da bude problem u seksu i da ženama ne odgovara ništa više od malog penisa. Da je tako ispričala je i Sofi koja je raskinula sa dečkom jer je imao penis od skoro 22 centimetra.

Veliki nije uvek bolji od malog. Foto: Pixabay

- Kada je u erekciji, Tomov penis je bio skoro 22 centimetra dugačak, a uz to je bio veoma tanak. Mislim da je zapravo debljina bila veći problem i da je zbog toga seks bio bolan. Izgledao je veliko čak i kada nije bio u erekciji, ali opet mnogo tanak. Nije me uopšte upozorio da ima tako veliki penis, ali kada ga je prvi put izvadio iz pantalona, ja sam pomislila “J*bo te, šta je to?”. Samo mi je izletelo, a on se nasmejao jer je navikao na takve reakcije žena.

Raskidali smo par puta, jer to i te kako može da bude problem i razlog za rasprave. Mnogo se volimo i osećamo veliku strast jedno prema drugom, ali ponekad ne možemo da imamo seks onoliko koliko želimo jer kada imate tako veliki penis ne možete da se krećete prebrzo i prejako.

Sofi i Tom su raskidali par puta, ali i dalje osećaju strast jedno prema drugom. Foto: Facebook

Mislim da to Toma veoma frustrira jer se boji da će me povrediti. Mi se pre držimo nekih drugih tehnika koje ne podrazumevaju penetraciju jer nam je tako lakše. Može da nas ponese trenutak i da završimo tako što će me povrediti, a tada bi stvarno bio kraj.

To izaziva dosta tenzije u vezi, zbog čega ne živimo zajedno, već imamo seks tri ili četiri puta nedeljno. Provodimo neko vreme zajedno, ali je ponekad lakše kada se ne viđamo jer onda nema opasnosti da ćemo se zaneti. Tako je mnogo posebnije kada se vidimo nakon nekog vremena i bolje je nego da živimo zajedno.


Uvek se vraćamo jedno drugom jer ima mnogo hemije između nas. Kada sam nakon raskida imala seks sa drugim ljudima koji su imali manji penis bila sam u fazonu “A gde je ostatak?”.

Veliki penis može da bude uzrok bolnog seksa. Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Kada bismo imali klasičan seks, trebalo bi mi malo vremena da se oporavim, a seks bi nam svakako trajao kratko jer je stvarno veliki. Uvek praktikujemo misionarsku pozu jer je tako njemu lakše da kontroliše penetraciju. Ja mu uvek govorim da ne ide prejako, jer morate da znate da možete da verujete jedno drugom da ćete oboj euživati i dobro se provoditi i biti zadovoljeni. Može da bude bolno jer imamo organe koji mogu da budu pomereni tokom seksa i to boli.

Lepo je kada posmatrate veliki penis, ali ja bih volela da on ima manji. Rekla bih da je on prilično ponosan na to što ima toliki, ali ga nikada nisam čula da se time hvali. Da sam ja muško i da imam toliki penis verovatno bih išla okolo i hvalila se time svima! Kada bih ja to spomenula pred prijateljima on bi me uvek molio da ne pričam o tome.

Mislim da živimo u svetu u kome žene misle da žele muškarca sa velikim penisom, ali kada dođe do toga da budu sa nekim ko ga ima nisam sigurna da bi sve mogle to da podnesu. One prosto ne znaju šta sebi priželjkuju! U stvarnosti to što ima veliki može samo da vam upropasti vezu, rekla je Sofi.

(Telegraf.rs/thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    5. april 2019 | 05:38

    Moj bivsi decko je imao 18cm i bolelo me je, mogu misliti tek kako je sa 21cm, uzas. Sadasnji decko ima 14cm i meni je to idealno, seks nam je savrsen.

  • Čiča

    5. april 2019 | 06:20

    Ne postoji preveliki penis i prevelika plata.

  • Ccc

    5. april 2019 | 06:51

    Cuj ne zivimo zajedno da ne rizikujemo! Pa nema nuklearnu bombu pa da explodira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA