≫ 

Plaćao je žene za seks i koristio kokain, ali ipak nisam htela da ga ostavim jer ga je to na neki način učinilo boljim čovekom, a mene uništilo

Učinio joj je sve ono što nije mislila da se doživljava u realnom životu, ali ona je još u braku sa njim

  • 7

Anonimni par koji je u braku sedam godina i četiri meseca je odlučio da podeli sa vama šta je tačno to što ih održava u vezi. Evo njihove priče koja nosi snažnu poruku upozorenja.

- Već smo bili neko vreme u problemu i borili smo se da spasemo naš brak. Ali u tom jednom trenutku se to učinilo kao nemoguća misija.

Naime, bio je na poslovnom sastanku udaljen dva sata od kuće i ja nisam rekla ni reč. Sutradan sam ja morala da radim preko noći. On je sa posla imao zadatak da dođe kući i da čuva decu, ali me je pozvao i rekao da je urađen.

Stvarno mi je bilo previše. Pored toga, znala sam da su stalni poslovni putevi čista laž, a i naletela sam na poruke u dva ili tri ujutru.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis / Vreme vašeg rođenja otkriva kakvi ste u krevetu

Predložila sam mu bračno savetovanje, ali nije upalilo jer je bilo očigledno da je on u go***ma do guše.

Bila sam u fazonu da ne znam šta sa njim uopšte tražim i da bi trebalo da ga izbacim iz svog života.

Mesec dana pre nego što je uhapšen, napisala sam mu pismo u kome govorim da mi je zaista žao ali da ja ne mogu više da se borim prootiv vetrenjača i da mi ništa nema smisla.


Bio je tu, ali ga u stvari nije bilo nigde.

Moj otac je na kraju shvatio šta je po sredi i zbog čega je moj muž uhapen. Samo me je nazvao i rekao - posedovanje kokaina i plaćanje prostitutke?!. Nisam imala odgovor i nije ni trebalo da ga dam mom ocu, već samoj sebi.

Stalno sam mislila da možda krije kokain negde u kući i da će svakog časa policija pozvoniti na vrata. Zamišljala sam i scenu da mi oduzimaju decu zato što su me uhvatili sa kokainom u kolima. Hvatala me je jeza.

Shvatila sam da ne poznajem uopšte čoveka za koga sam se udala i kome sam se zaklela na vernost do kraja života. Ne poznajem oca svoje dece.

Foto-ilustracija: Profimedia

Proveo je tri dana u zatvoru. Mislio je da sam ga napustila, da sam odvela decu. Kada je izašao, izgledao je kao malo dete koje zna da je nešto pogrešilo. Nije ni pretpostavljao da sam već proverila karticu i da sam shvatila da je plaćao za seks čak i u vreme kad nam je dete bilo na putu.

Samo je ponavljao da mu je žao, a mene je to još više iritiralo. Rekao je da će ići na terapiju za seksualne zavisnike i da će se lečiti od narkomanije, ali mu ništa nisam verovala.

Odlučila sam da ću ostati sa njim u istom stanu, jer mojoj deci treba otac. Ali da nikako ne želim ni da me dotakne.

Neprestano sam plakala. Kada bih pogledala u svoju ćerku pomislila bih na to da je njen otac plaćao mladu devojku koja je mogla da bude i ona jednog dana, a onda bih se zapitala da li sam normalna i o čemu razmišljam.

Ne mogu da kažem da nije počeo da se menja. Odgovorniji je i staloženiji. Mnogo je bolji otac. Ali ja sam jednostavno ranjiva u odnosu na život, a ne samo u odnosu na njega.

Ubijena sam u pojam i nekako živim ravnosušno.

Dok je čovek koji je plaćao prostitutke za seks i koji se drogirao dobio drugu šansu.

(Telegraf.rs / thecut.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    10. april 2019 | 21:35

    Meni ruskinje placaju bogata klijentela bez zezanja primorje je puno ruskinja...zene su rodjene za uzivanje samo to im je u glavi slobodne pohotne ne zale novce...

  • Silvija

    11. april 2019 | 09:45

    I sada treba da kazem da si dobro uradila sto si ostala sa muzem, bela sluskinja si bila i ostacesSa takvom osobom neces ostariti Vuk menja dlaku ......Vreme je da mislis malo na sebe ,kako citam ti si sebe zaboravila

  • Laki..

    12. april 2019 | 03:11

    Ma idi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA