Seks poza za sve ljubitelje "Igre prestola": Gvozdeni presto je savršen izbor za sve žene koje vole da imaju kontrolu

Sa novom sezonom popularne serije imamo za vas i novu seks pozu

  • 2

Ukoliko vam je jedna od omiljenih serija “Igra prestola” onda će vam seks poza “Gvozdeni presto” biti veoma primamljiva večeras.

Kako nam se poslednja sezona smeši sa malih ekrana posle skoro dve godine iščekivanja, tako smo došli i do nove seks poze koju jedva čekamo da probamo.

Foto-ilustracija: Profimedia / Kleopatrin zahvat je tantrička poza

Jedino što želimo da vas pitamo pre nego vam otkrijemo o čemu se radi jeste - da li ste dovoljno hrabri da ovu pozu isprobate?

Ova poza je idealna za žene koje vole da imaju kontrolu - kao što je u seriji ima Sersei. U nevaljaloj varijanti kaubojke, dame se ohrabruju da pre nego uzjašu svoje partnere priušte njima ples u krilu.

Dok vaš partner sedi na stolici, ruke su mu slobodne da ispituje vaše telo i dodiruje vas gde god poželi. Postavite vašeg partnera da sedi dok mu plesom pokazujete ko je pravi naslednik trona. Okrenite mu leđa dok stojite stabilno na nogama tako da vi kontrolišete brzinu i dubinu penetracije - poput prave kraljice.

Ne bojite se da pozu začinite i seks igračkama jer će vam vibrator samo učiniti pozu prijatnijom i uzbudljivijom. Imaćete intenzivnije i uzbudljivije orgazme nego ikada pre.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA