≫ 

Uzbuđenje i užitak uz pomoć seks igračaka: Unesite promene u vaš krevet i poboljšajte iskustvo sa partnerom

Delimo sa vama iskustva žena koje su bile vezane u krevetu tokom seksa

  • 1

Iako zahtev partnera za vezanjem u krevetu može da zvuči grubo brojnim damama, stvarnost je da igre sa dominacijom i pokornošću mogu biti ogroman preokret u spavaćoj sobi, tvrde seksolozi.

Žene koje su prošle kroz ova iskustva, podelile su svoje priče za magazin Men's Health. Od osam žena koje su bile vezane u krevetu tokom seksa, većina priznaje kako su doživele neverovatne orgazme, ali kako su bile veoma nervozne.

- Bilo je veoma uzbudljivo. Ustvari, nisam bila u potpunosti sigurna da li mogu da mu verujem, ali on se pokazao kao pravi džentlmen. Bio je veoma uzbuđen, što je rezultiralo mojim uzbuđenjem. Oboje smo doživeli najbolje orgazme. Dosta vremena smo proveli smejući se jedno drugome, što je svemu dodalo i odličnu zabavu - ispričala je jedna devojka.

Druga devojka kaže kako je na ovaj način doživela najintimnije iskustvo sa svojim momkom.

- Soba je bila ispunjena svećama, u pozadini je svirala erotska muzika, a ispred nas je bilo veliko ogledalo. Polako me vezao više od 20 minuta, lagano prelazeći preko mog tela. Zatim me položio na krevet, satima milovao i dirao moje telo od glave do pete. Od tada, kako je poraslo moje poverenje i samopouzdanje, porastao je i stepen našeg vezivanja i seksualne igre - podelila je svoje iskustvo još jedna devojka.

Amerikanka Marisa ispričala je kako je oduvek želela da proba nešto drugačije sa svojim partnerom.

Foto: Pixabay

- Uvek sam bila dominanta osoba i želela sam da iskusim kakav je osećaj kada sam izvan svoje komfort zone. U početku sam se borila s tim što ne mogu da iskažem ono što želim da mi radi, a što sam inače radila tokom seksa. Pustila sam ga da vodi igru i to me je uzbudilo i brzo sam se opustila i uživala u novom iskustvu. Ono u čemu sam najviše uživala jeste taj element gubljenja kontrole -  kaže Marisa.


Druge žene takođe se slažu kako je sam osećaj da rade nešto drugačije i puštaju partnera da se igra s njihovim telom dovoljno uzbudljiv sam po sebi.

Kler priznaje kako je nakon prvog vezivanja u krevetu želela da se češće dešavaju takvi odnosi.

- Mnogo smo se igrali pre samog seksa nakon čega sam ga molila za još - rekla je Kler

S druge strane, jedna devojka kaže kako joj je smetalo što nije bila u mogućnosti da se premesti u udobniji položaj.

- Verovatno u svemu tome veliku ulogu igraju sposobnost i veština partnera - kaže ona.

Seksolozi svakako preporučuju da je pre svakog novog seksualnog iskustva najvažnije da razgovarate s partnerom o tome.

(Telegraf.rs / klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika...

    2. maj 2019 | 01:49

    Za sada mi nisu potrebni nikakvi stimulansi i pomagala..jos uvek prirodno imam jaku i volju i zelju,rusim sve pred sobom i uzivam..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA