GRUDI ILI ZADNJICA: Šta prvo zapazite kod žene, otkriva kakva ste osoba

Da li ne možete da odvojite pogled od bujnog poprsja ili se okrećete za damama? U koju grupu vi spadate?

  • 24

Pored svih podela postoji i ona, koja muškarce deli na dve glavne kategorije: one koji vole ženske grudi i oni koje više zanima ženska zadnjica.

KINESKA DEVETKA: Seks poza o kojoj žene maštaju, iz poteza u potez

Sitnice kojih se žene stide u seksu, a muškarci ih uopšte ne primećuju

5 MITOVA O SEKSU: Veliko stopalo ne znači i ogroman penis, a za 5 minuta ne može da se desi čudo!

Muškarci koji vole bujne grudi mahom čitaju sportske časopise, idu na utakmice, kladionica im je druga kuća, a neretko mogu imati problem sa zavisnošću.

Foto-ilustracija: pixabay.com, Profimedia/Fancy

Reč je o ekstrovertnim muškarcima, koji koriste svaku priliku da budu u centru pažnje zbog čega često mogu biti skloni preljubama. Ipak, veliki su šarmeri i krasi ih harizma. Retko ostaju u dugim vezama i brakovima.

Za razliku od njih, postoje muškarci koji su opsednuti ženskom zadnjicom. To je onaj tip osobe koji se okreće za ženama, skida naočare za sunce, dobaci neki kompliment ili jednostavno ne može da sakrije svoju oduševljenost, pa lep pogled proprati uz odgovarajući zvižduk.


Foto: pixabay.com

Oni su perverzni na poseban način i obožavaju da eskperimentišu u seksu. Vrlo su uredni u životu, a organizacija im je jača strana zbog čega nikada ne kasne. Uživaju u društvenom položaju i imaju razvijenu karijeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA