Kako poboljšati potenciju i seksualni život: Stručnjaci odgovaraju na pitanja koja muče 87% muškaraca

Na nedavno održanom skupu su se stručnjaci složili u jednom: starosna granica se pomera

  • 18

Anonimna anketa sprovedena nad muškarcima od 30 do 60 godina je dala šokantne rezultate. Oko 87% muškaraca je priznalo da ima problem sa seksualnim životom.

Poražavajući je bio podatak da je skoro polovina njih mlađa od 40 godina. Da li je reč o problemu o kome se ranije nije govorilo, ili je možda ovo problem današnjice?

Na nedavno održanom skupu su se stručnjaci složili u jednom: starosna granica se pomera. Nekada su problem s erekcijom i libidom imali isključivo stariji od 50 godina. Danas se s tim problemom susreću i muškarci od 20 godina. Savremen čovek udiše zagađen vazduh, jede hranu koja sadrži veštačke boje, konzervanse i nitrate, puši i konzumira alkohol. Sve te materije su lekari odavno prepoznali kao otrovne za naše telo. Imajući u vidu da loš seksualni život utiče na samopouzdanje i odnos sa partnerom, izaziva psihološke probleme, i dovodi do osećaja stresa, depresije i krivice – jasno je koliko je problem ozbiljan. Zato će vas obradovati činjenica da su stručnjaci na svom skupu predstavili i rešenja za ovaj problem. Ali, krenimo od početka.

Kao što većina ljudi zna, onog trenutka kada telo pošalje veće količine krvi u muški polni organ, kako bi se napunila njegova 3 cilindrična tela, on ulazi u erekciju. Kada se cilindrična tela napune, istovremeno dolazi do pritiska na krvne sudove koji ispuštaju krv iz penisa, tako da krv koja dolazi u penis ne odlazi u istoj količini iz njega. Baš zato polni organ i postane tvrd.

Foto: Promo

Ako je cirkulacija krvi loša, dolazi do erektilne disfunkcije. Pošto na cirkulaciju danas utiče veliki broj faktora, nije ni čudo što sve veći broj muškaraca u godinama ima ovaj problem. Zato je bitno poboljšati cirkulaciju krvi. Ali, kako to postići

Stručnjaci su pokušali da daju odgovor na ovo pitanje.

Na skupu se diskutovalo o nekim od najčešćih muških problema.

Prva predstavljena metoda, različite vakuumske pumpe, je svima dobro poznata. Muškarac stavi svoj polni organ u pumpu, i pomoću pritiska privlači veliku količinu krvi, a zatim stavlja prsten koji sprečava isticanje krvi, i time osigurava erekciju.

Međutim, ove pumpe imaju i negativnu stranu. Navedeno je da rade samo dok muškarac drži prsten na penisu, što dovodi do narušavanja muškosti jer je prsten vidljiv i njihovim partnerkama. Takođe, ukazano je na činjenicu da prečesto korišćenje pumpi može da izazove trajnu nesposobnost postizanja erekcije (erektilnu disfunkciju).


Druga predstavljena metoda na ovom skupu su bile tablete. Iako mnogi korisnici prijavljuju da korišćenjem tableta postižu dobre rezultate, one zapravo mogu biti i opasne. Izazivaju niz nuspojava, a često dovode i do ozbiljnih zdravstvenih problema. Upozorili su da nikako ne smeju da se koriste bez prethodne konsultacije sa lekarom, posebno ako imate neki zdravstveni problem.

Foto: Promo

Treća je na red došla najinvazivnija i najopasnija metoda – hirurški zahvat. Muškarci se za ovu metodu odlučuju najčešće kada žele da produže polni organ, a ujedno i da poboljšaju seksualnu izvedbu. Međutim, sama operacija je previše rizična i skupa, i iziskuje dugoročan oporavak. A rezultati nisu uvek zagarantovani. Treba imati na umu da je muški polni organ vrlo prokrvljen, i operacije mogu biti jako rizične. Uz to, postoji rizik od infekcije. Zapravo, nije navedena nijedna prednost u odnosu na ostale metode.

Muškarci koji su isprobali neko od navedenih rešenja su izneli svoja iskustva.

Na iznenađenje prisutnih, kao najnoviji način rešavanja problema s erekcijom je predstavljen efekat različitih flastera. Kao najdelotvorniji (zbog posebne razmere sastojaka) su predstavljeni Herbal V Blue flasteri. Oni su sada dostupni i u Srbiji.

Foto: Promo

Flasteri za probleme s erekcijom su posebno popularni zbog lakoće korišćenja. Muškarac zalepi flaster na deo kože bez dlaka (ruka ili leđa), a sastojci koji se u njemu nalaze se apsorbuju u telo. Njihovo delovanje utiče na širenje krvnih sudova i snabdevanje penisa većom količinom krvi.

S obzirom na to da se radi o potpuno prirodnom i bezbolnom rešenju za muške probleme, nije iznenađenje da je većina muškaraca oduševljena ovom novom metodom. Korisnici flastera su potvrdili da flasteri ne izazivaju nikakve nuspojave, i prikladni su i za starije osobe. Jedan tretman traje mesec dana – svaka 24 h se lepi po jedan flaster, a u pakovanju se dobija ukupno 30 flastera.

Foto: Promo

Posebno je istaknuto da na tržištu postoji vrlo mali broj flastera koji su provereni i bezbedni za upotrebu. Herbal V Blue flasteri nemaju nuspojave i preporučuju se kao jedan od najsigurnijih načina za poboljšanje erekcije. Možete da ih naručite na službenoj stranici distributera.

Skup je završen upozorenjima da se posebna pažnja posveti odabiru proizvoda za rešavanje problema s erekcijom. Muškarcima su preporučeni Herbal V Blue flasteri kao sredstvo koje mogu da koriste bez ikakvog straha. Zaključeno je i da nakon konsultacije sa lekarom mogu da koriste i viagru ili neke druge tablete, ali samo ako im njihov lekar potvrdi da su one bezbedne za njih.

Operacije i vakuumske pumpe izazivaju dosta nuspojava i rizične su, zbog čega se ne savetuje njihovo korišćenje. Još jednom je podvučena važnost pravilnog odabira metode za poboljšanje seksualne izvedbe, jer pojedine metode mogu da pogoršaju stanje.

Foto: Promo

Na redu je i specijalno iznenađenje SAMO ZA ČITAOCE ovog članka: Samo danas imate pravo na 50% popusta na Herbal V Blue flastere! Ne gubite vreme, jer je ova neverovatna ponuda vremenski ograničena! Umesto da svoje Herbal V Blue flastere platite 8.980,00 rsd, platićete ih 4490,00 rsd. Sve što treba da učinite je da kliknete OVDE >>

UPOZORENJE: Broj pakovanja po specijalnoj ceni je ograničen.

Napomena: Flasteri dolaze u diskretnom pakovanju!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jjft

    27. novembar 2017 | 15:19

    Ama brate zene sve cesto izbegavaju sex i tesko mu se prepustaju pa su i samim tim sexualni intelekt ravan nuli. Muskarci da polude koliko zene nemaju pojma. Ali ih zato pitaj koja je aplikacija najbolja za selfije to znaju

  • Uroš d'dorf

    27. novembar 2017 | 19:31

    Da li ste možda,možda čuli??za mladu nežnu žensku ruku na pravom mestu!....probajte!biće lepo!pod malim uslovom,da manje koristite PIVO I OSTALE RAZNO RAZNE MASNE BUREKE..o fitnesu i da ne pričamo...SREĆNO!!!

  • Iskreno,,,

    27. novembar 2017 | 16:58

    Sve je u glavi,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA