Evo gde nikako ne smete da kupujete kondome

Ako nisu skladišteni kako treba veća je verovatnoća da mogu pući tokom odnosa i dovesti vas u nepredviđenu situaciju

  • 4

Kondomi su najbolji oblik kontracepcije koji je ikad osmišljen, osim toga što štiti od neželjene trudnoće štiti i od polnih bolesti i infekcija, zbog toga je neophodno da znate da je kondom koji koristite siguran. Gde bi onda trebalo da ih kupujete, a da znate da ste bezbedni?

"Mažem grudi krastavcem i jajetom, a na rezultatima mi zavide čak i žene sa silikonima" (FOTO)

Prvo na šta treba da obratite pažnju je rok trajanja i da li je oštećen. Uvek prvo pogledajte kutijicu, obratite pažnju da li je ona oštećena i da li je rok trajanja valjan. Ako kutijica ima bilo kakva oštećenja, pocepana je, ili je odmotana zaštitna folija, nikako ih ne kupujte. Takođe ne treba da kupujete ni kondome kojima se bliži istek roka trajanja, a ne treba da koristite ni one koji vam stoje duže vreme u otvorenoj kutiji.

via GIPHY

Kondome ne treba da naručujete onlajn, jer tako ne možete da proverite rok trajanja pre naručivanja, a i zavisno od načina isporuke mogu biti oštećeni tokom transpotrta.

Bliži nam se godišnje doba kada kosa najbrže raste - a ako uradite jednu stvar bukvalno će bujati

Trebalo bi da izbegavate i kupovinu kondoma na trafikama i u lokalnim prodavnicama, jer oni najčešće nisu skladišteni kako treba. Ako nisu skladišteni kako treba veća je verovatnoća da mogu pući tokom odnosa ili da su se na njima napravile rupice koje ne možete da primetite.

Pixabay


Najbezbednije mesto gde možete da kupite kondome su apoteke, jer za njih možete biti sigurni da su bili skladišteni na tamnom, hladnom i suvom mestu sa ostalim lekovima, kao i da ne možete naići na one kojime je istekao rok trajanja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Живојин Кикинда

    15. mart 2018 | 23:32

    Ма треба наћи праву чисту вагину немој да бринеш .МА РЕТКО КОЈА ЖЕНА ВОЛИ ОНЕ СТВАРИ ПРЕКО НАЈЛОН КЕСЕ 😉

  • tonitaxi

    8. april 2018 | 08:44

    kod kineza nikako..... em su premali em pucaju ko baloni.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA