Taksista otkriva sve o seksu sa mušterijama i da li prihvataju "naplatu u naturi"

Zbog posla kojim se bave, taksisti se često susreću sa različitim ljudima

  • 2

Posao taksiste nije nimalo lak, a uvek je ispunjen nekim avanturama jer se nikad ne zna ko će od klijenata da se nađe na zadnjem sedištu, a nekad su taksisti i žrtve različitih ponuda vezanih za seks.

Zašto smo uvek, ali baš uvek umorni posle seksa?

Džek ima 39 godina i vlasnik je taksi firme. Godinama je radio kao taksista i pri tom doživeo mnogo iznenađujućih situacija dok je vozio ženske klijente.

Plaćanje u naturi ili ne? Foto: Foter/Flickr/blu-news.org, Flickr/Mike Nelson/Shutterstock

- Desilo mi se da sam jednom vozio devojku sa devojačke večeri kući i bila je vidno pijana. Kada smo stigli na adresu rekla mi je da se sutra udaje i da će se obavezati jednom muškarcu do kraja života, skinula je brus u kolima, a onda je navalila na mene i poljubila me. Pozvala me je u stan, ali nisam pristao da odem sa njom jer znam da bi se kajala kada se otrezni što je prevarila svog tada budućeg muža, ispričao je.

Džek je tri godine radio kao samostalni taksista i priznao je da je dobijao nepristojne ponude bar dva puta mesečno. Priznao je za sebe da nije lep kao Adonis i da ne očarava žene, ali je u dvadesetim godinama ličio na fudbalera Džoa Kola i imao je odlične fore za startovanje žena.

Pored žena startovali su ga i muškarci, a jednom je dobio ponudu da bude oralno zadovoljen od strane jednog muškarca nakon što su odvezli njegovu devojku kući. Nije mu bilo jasno kakav povod je dao da bi mu taj muškarac ponudio tako nešto, na šta mu je on odgovorio da je to samo nejgova ženja, a da bi mu to bilo iskustvo kao nikad do sad.

Žene su mu često nudile da mu plate u naturi Foto: Pixabay.com


Nije uvek govorio "ne" na ponude koje je dobijao. Bilo je i par situacija kada je pristao da ima nešto više sa mušterijama koje je vozio.

- Jednom mi se desilo da sam vozio jednu devojku kojoj sam otvorio vrata i uneo prtljag u auto. Bila je oduševljena mojim gestom i ponavljala mi kako sam jako fin i ljubazan. U jednom momentu tokom vožnje podigla je haljinu i prešla na suvozačevo mesto. Dodirivala se dok sam vozio što me je jako uzbudio. Zaustavio sam taksi na jedno sakriveno mesto i tu smo imali seks. Zvala me je još par puta i svaki put bi imali seks. Kada me je pozvala poslednji put video sam auto njenog dečka ispred kluba i samo sam nastavio sa vožnjom. Više mi se nije javila. Nedostaje mi jer je bila neviđeno dobra u seksu, rekao je.

Ipak je pristao da bude sa nekim klijentkinjama, ali je vožnju naplaćivao Foto: Pixabay.com

Viđao se i sa ženom pilota koju je vozio u šoping svaki put kada bi došla u grad a jednom joj je pomogao da odnese stvari u stan i tada mu je ponudila da imaju seks. Pristao je i viđao se sa njom svaki put kada bi došla, ali mu je pored seksa uvek plaćala vožnje jer je seks nešto u čemu uživa, ali na kraju dana mora da plati račune i ima za život pa mu je plaćanje u naturi bilo zabranjeno.

- Jednom je jedan od klijenata ponudio da mi njegova žena u naturi plati račun. naredi joj je da pređe napred i oralno me zadovolji, na šta je ona odmah pristala. Rekao sam im da to en dolazi u obzir i da moraju da plate račun kao i svi ostali, objasnio je.

On je tokom karijere taksiste imao seks sa 6 mušterija i primio "izvesne usluge" od 3, ali je svestan da mora da radi i naplaćuje svoje usluge jer samo od seksa ne može da plati račune. Sve u svemu, zanimljivo mu je bilo da radi kao taksista.

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA