≫ 

Seksi "prljavi razgovori" za početnike: Uz ove trikove postaćete kralj bezobraznog šaputanja

Nevaljale reči mogu da podgreju atmosferu pre nego stignete do spavaće sobe

  • 2

Žene vole da čuju nevaljale reči i šta biste voleli da im radite, a tek šta ćete da im radite - to je već predigra sama po sebi i bez da ste uopšte uradili nešto seksi.

Lavica i rende za sir: Ovo je najmisterioznija seks poza u istoriji čovečanstva

Postoje i ovde neka pravila koja morate da ispoštujete kako ne biste zvučali pregrubo ili previše bezobrazno što nju može da uvredi. Počnite od laganih reči i pratite nejnu reakciju, jer nešto baš nismo sigurni da će reagovati pozitivno ako joj odmah kažete nešto poput “Ovo ti se dopada, zar ne? Ti mala k*rvo!”. Evo nekoliko pravila uz pomoć kojih ćete postati pravi kralj u “dirty talk”-u.

Počnite sa laganim razgovorom

Foto: Shutterstock / Igra prljavih reči može da učini seks još boljim

Preferencije su po pitanju nevaljalog razgovora različite. Počnite lagani razgovor ili joj recite kako ste negde pročitali da mnoge žene vole nevaljale razgovore i pitajte je za njeno mišljenje o tome. Ona će vam sama staviti do znanja da li je zainteresovana za to ili ne.

Seksting je odlična uvertira za razgovor uživo

Mobilni telefoni su sjajna stvarčica. Iskoristite je da joj pošaljete neku bezobraznu poruku ili sliku kako biste raspalili maštu i strast. Jedva će čekati da vam padne šaka. Većini devojaka je seksting uzbudljiviji od prljavog razgovora uživo.

Počnite lagano i pratite njen ritam

Nemojte se odmah služiti rečnikom porno filmova. Počnite sa laganim rečima kao na primer: “Veoma me uzbuđuješ”, “Ne mogu da dočekam da te skinem”, “Volim kada su tvoje noge na mojim ramenima”i slično. Obratite pažnju kako ona reaguje, da li se meškolji, uzdiše, dodiruje.

Ton je ključan

Dozvolite joj da se opusti i kaže vam i sama koju bezobraznu reč. Foto-ilustracija: Pixabay.com


Neka vam i glas poput reči bude seksi. Šapućite joj tiho, ali malo grubo. Budite direktni i stavite joj do znanja koliko vas uzbuđuje njena reakcija na vaše reči. Šaputanje je odlično jer tako stimulišete i njenu erogenu zonu - uši.

Nikada ne glumite šefa i ne naređujte joj šta da uradi

Ukoliko se ranije niste dogovorili da je ovo u redu, onda nemojte to ni pokušavati. Ako devojka ne voli da bude submisivna ovo bi bila loša ideja.

Nemojte da je zovete “kučkom”, “droljom” i “kurvom”

Ove reči možda mogu i da je uzbude, ne znamo, ali probajte prvo lagano. Ukoliko vidite da ona želi još onda idite dalje i grublje. Neke žene su osetljive na ove reči pa ih je bolje izbegavati na početku.

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA