≫ 

Žene tokom seksa vole da se dodiruju tamo dole: Evo zašto ne smete u tome da ih sprečavate

Seks je nepresušan izvor inspiracije

  • 4

Mnogi muškarci se zbune kada tokom seksa devojka počne da se dodiruje i masturbira iako su oni tu i trude se da joj pruže zadovoljstvo.

Veličinu njegovog penisa ne odaju cipele: Seks mitovi u koje slepo verujemo

Neki se uvrede i shvate to veoma lično, ali razlog zašto to žene rade je veoma bezazlen i zapravo u njihovu korist. Muškarac često zna i da spreči ženu kada u seksu počne da se dodiruje jer misli da joj je on dovoljan i to što ona sebe dodiruje shvata kao uvredu za svoj ego.

Posmatrajte vašu devojku dok se dodiruje i uživajte. Foto: Pixabay.com

Žene ističu da im se dešavalo da se muškarac ponaša kao da ga je emotivno povredila žena koja je u toku seksa spustila ruke na svoj klitoris. Kada se žena sama dodiruje tokom seksa, muškarci reaguju na dva načina: pomisle da ne uzbuđuju ženu dovoljno i uvrede se, ili na to gledaju pozitivno kao da žena želi da mu pokaže šta joj se dopada.

To što se žena dodiruje tokom seksa nije ništa loše i nema nikakve veze sa seksualnim sposobnostima muškarca. Žene dosta masturbiraju i svaka zna šta je to što je najviše uzbuđuje i šta voli da radi u seksu. Pored toga, kako su muškarci vizuelna biće, gledati devojku dok se sama dodiruje može da bude veoma uzbudljivo.

Žene često same najbolje dožive orgazam. Printskrin: Youtube/claytoncubitt

Nemojte da shvatate lično to što se vaša devojka dodiruje i igra sama sa sobom, jer je to veoma intiman čin i verujete nam - ne bi to radile pred bilo kim. Pomozite joj tako što ćete biti nežni ili grublji ako to traži od vas i pratite njen tempo. Ukoliko je prekidate i sklanjate joj ruke, to može da bude samo kontraproduktivno.


(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jamespop

    2. septembar 2018 | 01:19

    Nema lepšeg i uzbudljivijeg prizora, budala je onaj ko brani ženi da se mazi tamo dole

  • Žena

    2. septembar 2018 | 12:09

    Nije se loše ponekad pomaziti, ipak ljepše je kad mi ON to uradi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA