≫ 

Pitao je druge muškarce na netu - da li sam gej ako dozvolim ženi da me analno zadovoljava? A odgovori su nas iznenadili

Nikada ne možemo da budemo dovoljno sigurni u našu seksualnost ukoliko postoji i najmanji razlog za sumnju

  • 11

Prema rečniku Kembridža, reč “gej” u slučaju seksualnosti označava seksualnu privlačnost prema istom, a ne prema suprotnom polu.

Ono što mnoge muškarce zbunjuje kada je upotreba seks igračaka, da ne kažemo pomagala, u pitanju jeste: koja igračka ih čini gejevima? Da li su gej ukoliko njihova partnerka tokom seksa sa njima koristi dildo kako bi ih zadovoljila?

Rezervni igrač može da učini da se vaš partner oseća pomalo gej. Foto: rabbitvibratorheaven.co.uk

Odgovor je - NE! Iz nekog razloga vlada mišljenje da su muškarci koji uživaju u analnoj penetraciji bilo čime gej. Mnogo ljudi se ovako oseća. Kako bi se zaštitili od bilo kakvih seksualnih ludorija partnerki, oni se izjašnjavaju još na početku veze da nisu za nikakve analne igrarije.

Ovo je malo čudno, s obzirom da je prostata veoma osetljiva i njena stimulacija može da bude veoma prijatna. Zbog toga će neki muškarci da dopuste da im partnerka stavi prst u analni otvor ili dildo tokom seksa ili masturbacije. Ako je osećaj dobar i prijatan, zašto mu ne dati šansu i malo eksperimentisati?

Neki muškarci imaju mišljenje da ako primaju bilo kakav seks osim onog u kome oni penetriraju u ženu. Kako bi imali seks u kome se neće osećati nimalo gej, njihov partner treba da bude žena. Za one muškarce koji se osećaju previše heteroseksualno, gej ili biseksualni seks je sve samo ne dovoljno muževan, pa samim tim nisu ni oni.

Muškarci žele da se osećaju muževno i moćno, a nekako ne vide sebe kao takve ukoliko im neko petlja oko anusa. Ipak, ne gubite ni trunku muškosti ukoliko dozvolite vašoj partnerki da se malo poigra sa vama. Ako ništa drugo, tako ćete pokazati i sebi i njoj da ste u potpunosti sigurni u vašu seksualnost i da ne sumnjate u svoje ljubavničke sposobnosti. Samo želite zadovoljstvo i to je to.

Šta sve čini muškarca muževnim? Foto: Pixabay.com


Ovaj čin u kome uživate analnu stimulaciju sa ženom nazima se peging i sada je baš u trendu. Mnogi parovi uživaju u ovakvom seksu, pa niste jedini kojim se ovakav seks čini zanimljivim.

Muškarci kojima se dopada ovakav seks praktikuju ga iz različitih razloga: daje im osećaj bliže povezanosti sa partnerkom, uživaju više nego pre, pomalo je nastrano i tabu zbog čega podiže uzbuđenje na mnogo viši nivo. Niste jedini koji upražnjavaju ovaj seks, ali ni jedini koji se pita da li je gej. Ne postoji ništa loše i pogrešno u uživanju u analnom seksu ovog tipa i ne čini vas nimalo gej osobom. Jedina stvar koja bi vas učinila gej jeste da vas seksualno privlači osoba istog pola. Zato, opustite se i uživajte.

(Telegraf.rs/quora.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zavisi sa kim

    5. novembar 2018 | 19:14

    Razlika izmedju muskarca i zene su polni organi - penis i vagina, i prirodno je da se ta dva organa medjusobno spoje. Sto se tice anusa, on je podjednako isti organ kod muskarca i zene, nezavisan od polnih organa, pa ako moze zena da ga koristi za seksualni uzitak, zasto ne bi mogao i muskarac, nema nikakve razlike medju polovima vezane za stimulaciju anusa. Bitno je samo da li uzivaju medjusobno muskarac i zena, ili dva muskarca, i samo to cini razliku da li je neko heteroseksualan ili gej.

  • hahaaa

    4. novembar 2018 | 22:14

    dal sam ja vise normalan u ovom svetu ???

  • Radmila

    4. novembar 2018 | 23:21

    Gej si!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA