≫ 

Pijan je spavao sa ženinom sestrom bliznakinjom, kada je shvatio šta je uradio zaledio se, ali bilo je prekasno

Sve se odigralo na putovanju u Las Vegas, a on je svoju priču podelio na društvenoj mreži kako bi pomogao drugim muškarcima

  • 14

Ono što se dogodi u Vegasu, u nekim bi slučajevima zaista trebalo da ostane u Vegasu. U suprotnom vam može uništiti brak u što se, barem tako tvrdi, uverio muškarac koji je svoju bizarnu priču podelio na Reditu.

Istakao je da je sve počelo kad su on i supruga odlučili da otputuju u Las Vegas, kao što su to činili i ranijih godina. Njegova žena poželela je da sa njima ide i njena sestra bliznakinja, koja se u to vreme razvodila i bila depresivna.

On je na to pristao, ne želeći da drami oko toga što će im se ženina sestra pridružiti. Tu je naglasio da ga sestra ionako nije privlačila zbog njenih "plastičnih" grudi, prenosi Index.hr.

Njih troje spavali su u istoj sobi sa dva bračna kreveta. Poslednje noći su se napili.

- Nakon nekoliko piva i drugog alkohola, potpuno sam zaboravio koliko sam novca izgubio. Žena i ja smo krenuli u sobu, a Džodi se zapričala sa nekim tipom za šankom. Poželeli smo joj sreću i otišli u sobu - napisao je.

Kada je shvatio šta je uradio, već je bilo kasno Foto-ilustracija: Profimedia/Juice Images

Dodao je da mu je žena pomogla da nađu sobu jer su oboje bili pijani. Na kraju su došli do kreveta i srušili se u njega.

- Nekoliko trenutaka kasnije probudio sam se u mraku, pijan i napaljen. Žena je ležala sklupčana uz mene. Nisam čuo da je Džodi došla pa sam mislio da je još dole sa onim tipom. Pomislio sam da je pravo vreme za seks. Počeo sam da masiram ženina leđa pa joj skinuo gaćice. Definitivno je bila za seks jer je stenjala i zavodljivo se pomerala. Zgrabila me za polni organ i to je bilo dovoljno, ušao sam u nju - opisao je i dodao da je sve trajalo dva minuta.


- Počeli smo da se mazimo i prebacio sam se na njene grudi. Shvatio sam da su jako čvrste i velike poput balona. Smrznuo sam se. Shvatio sam da je to sestra moje žene. Nekoliko trenutaka kasnije, moja žena je upalila svetla i videla nas gole. Počela je da viče - napisao je.

Na kraju je otkrio da su se on i žena razveli nakon ovog događaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tansmanijski djavo

    3. decembar 2018 | 07:57

    Nema leba bez motikike niti seksa bez svastike

  • Mačak

    3. decembar 2018 | 00:37

    Žena - imenica...svastika - zamenica😎😎😎

  • Dragana

    2. decembar 2018 | 23:02

    Ako je on bio pijan nije ona već joj odgovaralo pa ćutala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA