≫ 

8 prostih načina da ženu dovedete do višestrukih orgazama

Kada joj priredite ovakvo zadovoljstvo voleće vas zauvek, ali bukvalno

  • 11

Žene teško doživljavaju orgazam. Vi ćete uz pomoć ovih osam trikova uspeti da vaša dama sigurno doživi bar jedam, ako ne i višestruki orgazam.

Žene uživaju tokom intimnog odnosa kao i muškarci. Iako dovođenje žene do orgazma može da izgleda kao komplikovan zadatak, samo treba da naučite šta žene žele i da postupate po tim pravilima i dovodićete ih do ludila.

Iako je uvek dobra ideja da potražite savete od seksualnih terapeuta, takođe je korisno da saznate šta pravi muškarci rade kako bi zadovoljili svoje partnerke u krevetu.

Fokusirajte se

Za vreme odnosa maksimalno se usredsredite na partnerku sve dok bar jednom ne dođe do vrhunca. Promena tempa i položaja tela su samo neki od faktora koji mogu da joj donesu višestruke orgazme. Brze promene ili čak i one male u pogrešnom trenutku mogu da naprave problem, ali prava promena u pravo vreme može da bude odličan potez.

Foto-ilustracija: Profimedia

Seks igračke

Iako se tokom odnosa parovi dobro zabavljaju i bez seks igrački, pojedinci su uočili kako upotreba igrački ili seksualnih pomagala može da unapredi njihov odnos.

Prljave reči

Prema nekim studijama stručnjaka, blizu dve trećine orgazama pokrenuto je mentalnim procesima, a ne samo fizičkim kontaktom. Dakle, ponekad ćete svoju partnerku uzbuditi nestašnim rečima i pre nego što krenete u akciju.

Predigra

O važnosti predigre sve su priče davno ispričane. Efikasan uvod učiniće da vaša partnerika bude u potpunosti spremna za polni odnos, a predigra može znatno da olakša proces da žena dostigne vrhunac.

Foto-ilustracija: Profimedia

Stimulacija klitorisa

Većina muškaraca je primetila da njihova partnerka brže doživljava orgazam za vreme intenzivnije stimulacije klitorisa. Klitoris je sam po sebi najosjetljiviji deo ženskog polnog organa, a intenzivna i učestala stimulacija može ženu da dovede i do višestrukih orgazama.

Upotreba lubrikanata

Upotreba lubrikanata može da učini seks dosta ugodnijim iskustvom za žene. Čak su veštačka maziva i jedno od osnovnih sredstava pomoću kojih neke žene mogu da dožive vrhunac tokom seksa. Prema rečima muškaraca, upotreba lubrikanata uz stimulaciju klitorisa predstavlja dobitnu kombinaciju.

Tajni znakovi

Ukoliko dođe do promene u disanju vaše partnerke, ako se počne znojiti i ispuštati neobične zvukove, to je znak da ste na pravom putu kako biste je doveli do vrhunca.

Foto: Pixabay.com / Nekada se smatralo da žene koje ne mogu da dožive vaginalni orgazam nisu mentalno zrele

Grickanje

Opštepoznata činjenica je da žene imaju erogene zone čija stimulacija može da ih dovede do orgazma. Grickanje ušiju, vrata i bradavica može takođe dodatno da uzbudi ženu i da je pripremi za vrhunac.

(Telegraf.rs / klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaliopa

    15. januar 2019 | 07:52

    Kad sam opustena i luda dozivim tri za redom u kratkom vremenskom periodu, u suprotnom treba mi tri sata za jedan vrhunac. Dakle, sve ide iz glave. Zakljucak: Treba naci miskarca koji ce vas opustiti i dovesti do ludila, a revansirati se jos vecim ludilom. Volim posvecenost svom telu, isto tako pruzam posvecenost svakom milimetru. Kad uzivamo da uzivamo oboje. Dobar sex je pokretac za sve. Ende!

  • Ben

    15. januar 2019 | 11:14

    Moja dozivi vrhunac samo kada ode u kupovinu.

  • Mala plava

    15. januar 2019 | 16:20

    Sisanje i grickanje bradavica mene dovodi do ludila,visestrukih orgazma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA