≫ 

"Sasvim slučajno sam otkrila tačku na telu mog dečka koja mu pruža ludačke orgazme i nalazi se na nezgodnom mestu - evo kako da je pronađete i vi"

U seksu nije lako biti inovativan, ali nije nemoguće samo vam treba malo mašte

  • 18

Zadovoljenje muškarca u seksu možda izgleda kao lak posao nekim ženama, ali ako želite da mu se urežete u sećanje i da mu pružite najbolji orgazam ikada - onda ne oklevajte da se poigrate sa njegovim perineumom.

Kada je saznala za ovu ultimativnu tačku na telu, Sonja se potrudila da o njoj sazna sve i da je na najbolji mogući način iskoristi u svoju korist i pruži svom dečku veče koje neće dugo moći da zaboravi.

Foto-ilustracija: Profimedia

- Potrudila sam se da saznam sve o perineumu i načinu na koji on može i treba da se stimuliše u seksu. Perineum je deo kože koji se nalazi između anusa i skrotuma koji može da se dodiruje i masira tokom seksa i to pruža veliko zadovoljstvo. Nalazi se u blizini prostate i žlezde i osećaj je veoma uzbudljiv kao kada dodirujete neku erogenu zonu. Muškarac može da doživi veoma jak orgazam ukoliko ga stimulišete ovde. Za ovo nisam znala pre jer nisam bila toliko posvećena seksualnom obrazovanju i informisanju generalno.

Ovaj deo tela nije naročito prikazan u porno filmovima, pa i nije čudo što mali broj nas zna za to. Uz to, muškarci su nekako stidljivi kada je u pitanju eksperimentisanje u seksu i ne vole neke stvari za koje misle da ugrožavaju njihovu seksualnost.

Kada sam mislila da sam pročitala dovoljno o perineumu i orgazmu koji ovako mogu da pružim dečku, rešila sam da probam. Laganom masažom dok oralno zadovoljavate vašeg partnera možete da učinite njegov orgazam mnogo intenzivnijim. Kažiprstom i srednjim prstom lagano pritiskajte i masirajte ovaj deo tela i lagano se krećite ka anusu. Kada je blizu orgazma osetićete lagane trzaje koji se javljaju u predelu testisa, a orgazam koji će on ovako da doživi pamtiće dugo.

Foto-ilustracija: Profimedia

Kao pomoć možete da kloristite i vaš vibrator koji će ga i preko vibracija stimulisati da što pre doživi vrhunac.


Ovo zahteva dosta vežbe i ne uspe baš svaki put, što ne treba da vas demotiviše i obeshrabri da ne nastavite to da radite. Ne postoji naučni dokaz da svaki muškarac može da doživi orgazam stimulacijom perineuma, ali vredi pokušati.

Cilj u seksu nije uvek orgazam, već uživanje i prepuštanje. Možete da uživate u otkrivanju i stimulisanju erogenih zona vas i vašeg partnera. Pomerajte granice vašeg zadovoljstva i učinite da vas dugo pamti, poručila je ona svim ženama.,

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    15. mart 2019 | 07:19

    Moj momak voli i kad se jezikom igram sa njegovim anusom.

  • Sanja

    16. mart 2019 | 08:22

    Treba lizati od anusa preko perineuma, testisa i penisa sve do glavića, to ih dovodi do ludila

  • Don Zuan i princeza Jovana

    15. mart 2019 | 22:54

    Pitanje za zene koliko njih to lozi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA