Vezivanje u mašnu i mazanje konjske masti: Momci otkrivaju koje su najbizarnije stvari pokušali da urade sa svojim penisom

Eksperimentisanje sa svojim telom nikome nije nepoznanica

  • 1

Kada postajemo seksualno aktivni postajemo i veoma znatiželjni pa nam se često dešava da ispitujemo i naše kao i tela drugih ljudi.

Od guranja na nezgodna mesta i u smešne ambalaže, do uriniranja po krevetu, nema toga što je muškarcuima strano sa penisom. Neki od njih odlučili su da podele najsmešnije i najbizarnije stvari koje su pokušali da urade sa penisom.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Stavio sam Google naočare i napravio fotografiju mog penisa. Podelio sam sa ljudima i više nego što sam hteo, priznao je Bret (29).

- Pročitao sam negde da neki ljudi mogu svoje testise da izvrnu i ubace nazad u svoje telo. Bio sam radoznao pa sam probao, ali nije ispalo baš dobro i bio sam u panici. Nikada više to neću da probam. Bio sam zabrinut da se više nikada neće vratiti na svoje mesto, rekao je Pit (27).

- Jednom sam imao malo konjske masti na prstima i počešao sam se po testisima. Nije bilo toliko strašno koliko sam zamišljao da može da bude, ali je bilo veoma neprijatno nekih pola sata, kaže Kurt (28).

- Kada sam počeo da masturbiram, nisam imao hrabrosti da odem i kupim lubrikant, a od roditelja mi nije padalo na pamet da tražim. Koristio sam umesto toga sapun, ali mi je on nakon nekog vremena toliko isušio kožu da je ona počela da se ljušti. Bio sam u panici i morao da prestanem da ga koristim, rekao je Tim (30).

- Bilo je to u jeku puberteta kada su me hormoni dovodili do toga da ja gubim razum. Ne znam kako je devojkama, ali sam ja bio obsednut genitalijama. Jednom sam čak pokušao da penis stavim u sopstveni anus. Nisam hteo da imam seks sam sa sobom već sam bio radoznao. Mislim da sam se nadao da ću se dobro zabaviti, ne znam, rekao je Džejson (28).


Foto-ilustracija: Profimedia

- Moja prva devojka pokušala je da veže moj penis u čvor bez upozorenja. Ne znam zašto je mislila da je to izvodljivo. Nije da mi nedostaje, rekao je Erik (26).

- Nisam ovo uradio sa svojim penisom, ali sam nekako uspeo da ubedim devojčice u razredu da penisi imaju mišiće u sebi i da mogu da pokupe neke stvari kao elastični kran, ispričao je Džef (28).

- Jednom sam stavio zrno kafe u otvor na vrhu penisa da vidim šta će da se desi. Ispostavilo se da to može da boli kao đavo, rekao je Džoš (27).

- Jednom sam u praznom toaletu išao unazad dok sam urinirao ne bih li video koliko daleko mogu da odem, a da opet uriniram kako treba, rekao je Zak (28).

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA